GERİ DÖN

Lisans Programları


SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ - ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ - - LİSANS



Program Tanıtımı

26 Şubat 2010 tarihli ve 27505 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan Yüksekokulumuz, ilköğretim ve lise düzeyindeki okullara Beden eğitim ve Spor Öğretmenleri yetiştirmek, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı birimlerde ise antrenör ve yönetici istihdamı amacıyla eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Bu programı başarıyla tamamlayan öğrenciler, Antrenörlük Eğitimi alanında "lisans derecesi" (Bachelor of Science) almaya hak kazanmaktadırlar.

Lisans

Spor Bilimleri Fakültesi/ Antrenörlük Eğitimi Bölümüne kabul ve kayıt koşulları her yıl Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ve Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından ilan edilen yönetmelik çerçevesinde yapılmaktadır. Bölümün öğrenci kontenjan sayısı ve "Sportif Yetenek Testi" web sitesi aracılığı ile duyurulmaktadır.

Yozgat Bozok Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler, bazı derslerden belirli yönetmelikler çerçevesinde muaf olabilirler. Başka bir kurumda alınan dersin içeriğinin, Bozok Üniversitesi'de verilen dersin içeriğine uygun olması ve ilgili fakülte/enstitü müdürlüğü tarafından onaylanması durumunda, öğrenci bu dersten muaf tutulabilir.

Her öğrencinin dönem başında derslere kayıt yaptırması ve final sınavına girebilmesi için derslerin en az yüzde 70 ine devam etmesi gerekmektedir. Uygulamalı dersler için bu oran yüzde 80 dir. Öğrenciler her ders için 1 etkinlik, 1 ara sınav ve 1 final sınavına tabi tutulurlar. Mezun olabilmek için 240 AKTS tamamlanmış olması gerekmektedir. Bu derslerin 69 AKTS'si seçmeli derslerden oluşmaktadır. Öğrenciler mezun olabilmesi için 2 farklı takım sporu, 4 farklı bireysel spor dalı, 5 farklı teorik seçmeli, 2 farklı alan dışı ve 4 dönem uzmanlık alan dersi (I,II,III,IV) almış olması gerekmektedir.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü programı spor bilimleri alanında yoğun bir müfredat uygularken, öğrencilerinin kendi seçtikleri spor branşlarında iyi birer antrenör, uzman ve kondisyoner olarak yetiştirmek amacıyla bir eğitim planı yürütmektedir. Bölümün eğitim programı antrenörlük mesleği ve genel kültürle ilgili zorunlu ve seçmeli dersler içermektedir. Öğrenciler mezun olmadan önce mesleki deneyim kazanmaları amacıyla Spor Kulüplerinin ilgili branşlarında iki yarıyıl içinde Staj eğitimlerini de tamamlamaktadırlar.

1 İnsan organizmasının yapısını, işleyişini ve spor dalına özgü fizyolojik, fiziksel ve sosyal gereksinimlerini bilir.
2 Sportif performansı gözlemleme, ölçme, değerlendirme ve geliştirme yöntem ve tekniklerini bilir.
3 Antrenörlük alanında edindiği bilgi, beceri, deneyim ve tecrübeleri mesleki etik değerler çerçevesinde sözel, yazılı, görsel ve işitsel iletişim araçlarını kullanarak, toplumun her kademesine anlaşılır ve etkili bir şekilde aktarabilir.
4 Antrenörlük alanında hem kendi hem de sporcu açısından kariyer gelişimini planlama ve yönlendirme konularında bilgi ve beceriye sahip olur.
5 Antrenörlük mesleğini yürütürken karşılaştığı problemlere çözüm üretir.
6 Ulusal ve uluslararası güncel yöntemleri ve teknolojik gelişmeleri sporcunun ihtiyaçlarına, performans düzeylerine ve antrenör olarak kendi öncelikleri doğrultusunda antrenman ve müsabakalarda sürdürülebilir şekilde uygular.
7 Antrenörlük mesleğinde bilimsel araştırma ve proje tasarlama ve yürütme konularına hakimdir.

Mezunlar ilgili spor branşlarının federasyonlarında, kulüplerinde, özel ilköğrenim, orta öğrenim ve üniversitelerin bünyesinde antrenör, spor uzmanı ve kondisyoner olarak çalışmaktadırlar.

Lisans eğitimini başarı ile tamamlayan adaylar ALES' dan geçerli not almaları ve yeterli düzeyde yabancı dil bilgisine sahip olmaları koşuluyla kendi alanlarında veya ilgili alanlarda Lisansüstü programlarda öğrenim görebilirler.

Her ders için uygulanan ölçme ve değerlendirme şekli ders öğretim planında her ders için ayrıntılı bir şekilde tanımlanmıştır.

Bu programda öğrenim gören öğrencilerin, mezun olabilmek için 4.00 üzerinden en az 2.00 Genel Not Ortalamasına sahip olmaları ve öğretim programlarında öngörülen tüm derslerden en az C3/2.00 notu alarak başarılı olmaları gerekmektedir. Mezuniyet için kazanılması gereken minimum AKTS, 240’tır. Öğrencilerin aynı zamanda zorunlu stajlarını belirtilen sürede ve özellikte tamamlamaları zorunludur.

Tam Zamanlı

Yozgat Bozok Üniversitesi Bilal Şahin Batı Kampüsü, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi C/Blok Kat: 3 Atatürk Yolu 7. Km P.K. 66100 Merkez-YOZGAT

Antrenörlük Eğitimi Bölümü tam zamanlı öğretim elemanı sayısı 10'dur. Bu sayıya ek olarak; fakültenin diğer bölümlerinden ve başka fakültelerden görevlendirilen öğretim elemanları ile özellikle uygulamalı derslerdeki çeşitlilik arttırılarak ilgili dönemde açılan ders sayıları olabildiğince zenginleştirilmeye çalışılmaktadır. Fakülte binasındaki dersliklerin haricinde; kampüste spor salonlar (açık ve kapalı futbol sahaları, kapalı tenis kortu, çok amaçlı kapalı spor salonu) ve şehir merkezindeki yarı olimpik kapalı yüzme havuzu bölümün eğitim programlarının yürütülmesinde kullanılmaktadır.


Program Çıktıları

1 İnsan organizmasının yapısı ve işleyişi, sporcu beslenmesi, sporcu sağlığı, ilk yardım, motor davranışı, beceri öğrenimi konularında bilgi sahibidir. Sporculara ve antrenmana yaklaşımında bu bilgilerinden istifade eder.
2 Antrenman ve antrenörlük alanında farklı yaş gruplarına ve cinsiyete özgü gerekli güncel kuramsal bilgi ve uygulama donanıma sahiptir. Bu alandaki bilgisini güncel tutar ve uygulamaya bu güncel bilgileri adapte eder. Farklı yaş grupları, cinsiyet ve antrenman düzeylerindeki sporcular için kısa veya uzun süreli fiziksel aktivite, egzersiz ve/veya antrenman programlarını antrenman bilimine dair ilkeleri, öğretim süreçleri, öğretim model, yöntem ve teknikleri, ölçme ve değerlendirme hazırlar ve uygular. Bu antrenman programlarını; değişen koşullara adapte eder.
3 Spor biliminin ve antrenörlük alanının etkileşimde bulunduğu farklı disiplinler hakkında bilgi sahibidir. Antrenman bilimini etkileyebilecek farklı disiplinlerdeki gelişmeleri takip eder ve antrenman uygulamalarında kullanır. Yaşam boyu öğrenmenin gerekliliğiyle kendini sürekli yenileme ve geliştirme bilincine sahiptir.
4 Sporun ve antrenman uygulamalarının değişen ve çeşitlenen yapısına yönelik gelişimleri izleyebilme ve bu değişimlere yönelik uygulamaların geliştirilmesinde rol alma becerisine sahiptir. Spor bilimleri disiplinine özgü konularda yeterli kuramsal ve uygulamalı bilgi birikimine sahiptir ve bu bilgileri alanı ile ilgili karşılaştığı problemlerin çözümünde kullanır.
5 Farklı branşlara yönelik performans analizi veya müsabaka analizi amacıyla kullanılan yöntemlere hakimdir. Sporcu performans takibi, değerlendirmesi ve rapor yazma (veri toplar, verileri analiz eder, yorumlar, rapor hazırlar ve etkin bir şekilde sunar.) bilgisini kullanır.
6 Spor bilimleri ile ilgili ihtiyaç duyulan bir sistemi, süreci, hizmeti veya ürünü güncel yöntemleri kullanarak geliştirir ve uygular. Spor bilimleri ve antrenörlük alanında sahip olduğu bilgileri farklı disiplinlerden gelen bilgilerle sentezleyerek yeni bilgiler oluşturmak için yorumlar. Disiplin içi ve çok disiplinli takımlarda bireysel ve/veya iş birliği içinde çalışır.
7 Mezunlar; sportif, fiziksel performans ve beceriye yönelik olarak gelişen teknoloji ve yöntemleri takip ederek gözlem, ölçüm, değerlendirme, yetenek seçimi, müsabaka analizi ve istatistik yöntemlerini kullanabilir, yorumlayabilir ve raporlayabilir. Alan uygulamaları için gerekli olan güncel ve işlevsel araçları seçerek kullanır, bilişim teknolojilerinden etkin bir şekilde yararlanır ve bu teknolojilerdeki gelişmeleri takip eder.
8 Spor Bilimleri ve Antrenörlük alanı ile ilgili uzmanlık gerektiren konularda; problemleri saptar, çözüm önerileri getirir, sorunları çözer, elde edilen sonuçları değerlendirir, daha iyi sonuçlar için yeni yöntemler kurgular. Uzmanlık spor branşı ile ilgili üst düzey bilgi, beceri ve uygulama kapasitesine sahip olur.
9 Spor bilimleri uygulamalarının evrensel ve toplumsal düzeyde etkilerini bilir (sağlık, güvenlik, çevresel, ekonomik, sosyal vb.) ve bu bilgileri sorunların çözümünde kullanır. Türkçeyi etkili bir şekilde sözlü ve yazılı olarak kullanır. Temel düzeyde en az bir yabancı dilde iletişim kurar. Spor Bilimleri, antrenörlük, kondisyonerlik ve sporda performans analizi alanlarıyla ilgili kurum ve kuruluşlarca düzenlenen ulusal ve uluslararası hizmet içi eğitim, kurs, çalıştay, seminer, toplantı ve kongrelere katılarak mesleki bilgi ve becerilerini sürekli olarak geliştirme bilincindedir. Sürdürülebilir kalkınma hakkında bilgi sahibidir, girişimci ve yenilikçi davranışlar sergiler.
10 Bireysel çalışmalar yapabilme becerisinin yanısıra diğer meslek mensupları ve diğer disiplinlerle etkin, verimli ve etik prensiplerle çalışabilme becerisine sahiptir. Mesleki, etik ve yasal standartların/düzenlemelerin farkındadır, bunlara uygun tutum ve davranışlar gösterir, gönüllülük çalışmalarını organize eder ve liderlik becerisine sahiptir.
11 Spor bilimleri dışında en az iki adet ders alarak farklı disiplinler hakkında temel düzeyde bilgi sahibi olur. Mesleki uygulamalar ile ilgili kendi alanında örnek oluşturacak araştırmalar yapar. Ayrıca bu bölüm mezunları en az bir spor branşında/alanda uzmanlık eğitimi alır. Uzmanlık alanında ve eğitimini aldığı uygulama alanlarında farklı performans düzeyindeki sporcular ve bireyler için antrenman ve egzersiz programları oluşturabilme, uygulayabilme, değişen şartlara ve bireysel özelliklere göre yeniden düzenler. Antrenman-müsabaka sahası, tesis, malzeme, donanım ve diğer olanaklar hakkında bilgi sahibi olur ve bu bilgileri amaca yönelik kullanır.

Program Çıktıları - Türkiye Yüksek Öğretim Yeterlilikler Çerçevesi İlişkilendirme

TYYÇ
Program Çıktıları
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
BİLGİ
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BECERİ
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Öğrenme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( İletişim ve Sosyal Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Alana Özgü Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[TemelAlanCiktisi]

Program Çıktıları
BİLGİ
BECERİLER
YETKİNLİKLER
Kuramsal Olgusal
Bilişsel Uygulamalı
Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği
Öğrenme Yetkinliği
İletişim ve Sosyal Yetkinlik
Alana Özgü Yetkinlik
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1
2
3
4
5
6
7
8
1
2
3
4
1
2
3
4
2
3
4
5
6
7
8
1
İnsan organizmasının yapısı ve işleyişi, sporcu beslenmesi, sporcu sağlığı, ilk yardım, motor davranışı, beceri öğrenimi konularında bilgi sahibidir. Sporculara ve antrenmana yaklaşımında bu bilgilerinden istifade eder.
Antrenman ve antrenörlük alanında farklı yaş gruplarına ve cinsiyete özgü gerekli güncel kuramsal bilgi ve uygulama donanıma sahiptir. Bu alandaki bilgisini güncel tutar ve uygulamaya bu güncel bilgileri adapte eder. Farklı yaş grupları, cinsiyet ve antrenman düzeylerindeki sporcular için kısa veya uzun süreli fiziksel aktivite, egzersiz ve/veya antrenman programlarını antrenman bilimine dair ilkeleri, öğretim süreçleri, öğretim model, yöntem ve teknikleri, ölçme ve değerlendirme hazırlar ve uygular. Bu antrenman programlarını; değişen koşullara adapte eder.
Spor biliminin ve antrenörlük alanının etkileşimde bulunduğu farklı disiplinler hakkında bilgi sahibidir. Antrenman bilimini etkileyebilecek farklı disiplinlerdeki gelişmeleri takip eder ve antrenman uygulamalarında kullanır. Yaşam boyu öğrenmenin gerekliliğiyle kendini sürekli yenileme ve geliştirme bilincine sahiptir.
Sporun ve antrenman uygulamalarının değişen ve çeşitlenen yapısına yönelik gelişimleri izleyebilme ve bu değişimlere yönelik uygulamaların geliştirilmesinde rol alma becerisine sahiptir. Spor bilimleri disiplinine özgü konularda yeterli kuramsal ve uygulamalı bilgi birikimine sahiptir ve bu bilgileri alanı ile ilgili karşılaştığı problemlerin çözümünde kullanır.
Farklı branşlara yönelik performans analizi veya müsabaka analizi amacıyla kullanılan yöntemlere hakimdir. Sporcu performans takibi, değerlendirmesi ve rapor yazma (veri toplar, verileri analiz eder, yorumlar, rapor hazırlar ve etkin bir şekilde sunar.) bilgisini kullanır.
Spor bilimleri ile ilgili ihtiyaç duyulan bir sistemi, süreci, hizmeti veya ürünü güncel yöntemleri kullanarak geliştirir ve uygular. Spor bilimleri ve antrenörlük alanında sahip olduğu bilgileri farklı disiplinlerden gelen bilgilerle sentezleyerek yeni bilgiler oluşturmak için yorumlar. Disiplin içi ve çok disiplinli takımlarda bireysel ve/veya iş birliği içinde çalışır.
Mezunlar; sportif, fiziksel performans ve beceriye yönelik olarak gelişen teknoloji ve yöntemleri takip ederek gözlem, ölçüm, değerlendirme, yetenek seçimi, müsabaka analizi ve istatistik yöntemlerini kullanabilir, yorumlayabilir ve raporlayabilir. Alan uygulamaları için gerekli olan güncel ve işlevsel araçları seçerek kullanır, bilişim teknolojilerinden etkin bir şekilde yararlanır ve bu teknolojilerdeki gelişmeleri takip eder.
Spor Bilimleri ve Antrenörlük alanı ile ilgili uzmanlık gerektiren konularda; problemleri saptar, çözüm önerileri getirir, sorunları çözer, elde edilen sonuçları değerlendirir, daha iyi sonuçlar için yeni yöntemler kurgular. Uzmanlık spor branşı ile ilgili üst düzey bilgi, beceri ve uygulama kapasitesine sahip olur.
Spor bilimleri uygulamalarının evrensel ve toplumsal düzeyde etkilerini bilir (sağlık, güvenlik, çevresel, ekonomik, sosyal vb.) ve bu bilgileri sorunların çözümünde kullanır. Türkçeyi etkili bir şekilde sözlü ve yazılı olarak kullanır. Temel düzeyde en az bir yabancı dilde iletişim kurar. Spor Bilimleri, antrenörlük, kondisyonerlik ve sporda performans analizi alanlarıyla ilgili kurum ve kuruluşlarca düzenlenen ulusal ve uluslararası hizmet içi eğitim, kurs, çalıştay, seminer, toplantı ve kongrelere katılarak mesleki bilgi ve becerilerini sürekli olarak geliştirme bilincindedir. Sürdürülebilir kalkınma hakkında bilgi sahibidir, girişimci ve yenilikçi davranışlar sergiler.
Bireysel çalışmalar yapabilme becerisinin yanısıra diğer meslek mensupları ve diğer disiplinlerle etkin, verimli ve etik prensiplerle çalışabilme becerisine sahiptir. Mesleki, etik ve yasal standartların/düzenlemelerin farkındadır, bunlara uygun tutum ve davranışlar gösterir, gönüllülük çalışmalarını organize eder ve liderlik becerisine sahiptir.
Spor bilimleri dışında en az iki adet ders alarak farklı disiplinler hakkında temel düzeyde bilgi sahibi olur. Mesleki uygulamalar ile ilgili kendi alanında örnek oluşturacak araştırmalar yapar. Ayrıca bu bölüm mezunları en az bir spor branşında/alanda uzmanlık eğitimi alır. Uzmanlık alanında ve eğitimini aldığı uygulama alanlarında farklı performans düzeyindeki sporcular ve bireyler için antrenman ve egzersiz programları oluşturabilme, uygulayabilme, değişen şartlara ve bireysel özelliklere göre yeniden düzenler. Antrenman-müsabaka sahası, tesis, malzeme, donanım ve diğer olanaklar hakkında bilgi sahibi olur ve bu bilgileri amaca yönelik kullanır.

Ders Planı

D : Ders U: Uygulama L: Laboratuvar
1. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANT111 Türkçe SPOR BİLİMİNE GİRİŞ Zorunlu 2 - - 4
ANT112 Türkçe TEMEL HAREKET EĞİTİMİ Zorunlu 2 1 - 5
ANT113 Türkçe ATLETİZM Zorunlu 1 2 - 5
ANT114 Türkçe ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ VE İLKELERİ Zorunlu 2 - - 4
ANT115 Türkçe SPORCU SAĞLIĞI VE İLK YARDIM Zorunlu 2 2 - 5
ATA001 Türkçe ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I Zorunlu 2 - - 2
GK103Z Türkçe YABANCI DİL I (İNGİLİZCE) Zorunlu 2 - - 3
TDI001 Türkçe TÜRK DİLİ I Zorunlu 2 - - 2
Toplam 15 5 0 30
2. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANT121 Türkçe GELİŞİM VE ÖĞRENME Zorunlu 2 - - 4
ANT122 Türkçe YÜZME Zorunlu 1 2 - 5
ANT123 Türkçe TEMEL JİMNASTİK Zorunlu 1 2 - 5
ANT124 Türkçe ANATOMİ Zorunlu 2 - - 5
ANT125 Türkçe ANTRENÖRLÜK ETİĞİ VE SPORDA ÇOCUK KORUMA Zorunlu 2 2 - 4
ATA002 Türkçe ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ II Zorunlu 2 - - 2
GK104Z Türkçe YABANCI DİL II (İNGİLİZCE) Zorunlu 2 - - 3
TDI002 Türkçe TÜRK DİLİ II Zorunlu 2 - - 2
Toplam 14 6 0 30
3. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANT231 Türkçe EGZERSİZ FİZYOLOJİSİ I Zorunlu 2 1 - 3
ANT232 Türkçe SPORDA YÖNETİM VE ORGANİZASYON Zorunlu 2 - - 3
ANT233 Türkçe PSİKOMOTOR GELİŞİM VE ÖĞRENME Zorunlu 2 - - 3
ANT234 Türkçe EĞİTSEL OYUNLAR Zorunlu 2 1 - 3
ANT235 Türkçe SPORDA ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ Zorunlu 2 - - 3
ANT236 Türkçe KİNESİYOLOJİ Zorunlu 2 - - 3
ANT237 Türkçe SPOR MASAJI Zorunlu 1 1 - 2
ANTSBS-I Türkçe SEÇMELİ BİREYSEL SPORLAR Seçmeli - - - -
ANTSTS-I Türkçe SEÇMELİ TAKIM SPORLARI Seçmeli - - - -
Toplam 13 3 0 20
4. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANT241 Türkçe EGZERSİZ FİZYOLOJİSİ II Zorunlu 2 1 - 5
ANT242 Türkçe SPORDA BESLENME Zorunlu 2 - - 3
ANT243 Türkçe SPOR YARALANMALARI VE REHABİLİTASYON Zorunlu 2 - - 3
ANT244 Türkçe SPORDA YAŞ VE CİNSİYET FAKTÖRÜ Zorunlu 2 - - 3
ANT245 Türkçe SPOR SOSYOLOJİSİ Zorunlu 2 - - 3
ANTSBS-II Türkçe SEÇMELİ BİREYSEL SPORLAR Seçmeli - - - -
ANTSTS-II Türkçe SEÇMELİ TAKIM SPORLARI Seçmeli - - - -
ANTTSD-I Türkçe TEORİK SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - -
Toplam 10 1 0 17
5. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANT351 Türkçe ANTRENMAN BİLİMİ I Zorunlu 2 2 - 5
ANT352 Türkçe SPOR PSİKOLOJİSİ Zorunlu 2 - - 3
ANT353 Türkçe ÇOCUK VE SPOR Zorunlu 2 - - 3
ANT354 Türkçe SPORDA BECERİ ÖĞRENİMİ Zorunlu 2 - - 3
ANT355 Türkçe ERGOJENİK YARDIM VE DOPİNGLE MÜCADELE Zorunlu 2 - - 3
ANT358 Türkçe UZMANLIK ALAN EĞİTİMİ Seçmeli - - - -
ANTSBS-III Türkçe SEÇMELİ BİREYSEL SPORLAR Seçmeli - - - -
ANTTSD-II Türkçe TEORİK SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - -
Toplam 10 2 0 17
6. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANT361 Türkçe ANTRENMAN BİLİMİ II Zorunlu 2 2 - 3
ANT362 Türkçe SPORDA YETENEK SEÇİMİ Zorunlu 2 - - 3
ANT363 Türkçe BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ Zorunlu 2 - - 3
ANT364 Türkçe BİYOMEKANİK Zorunlu 2 - - 3
ANT365 Türkçe FİZİKSEL UYGUNLUK Zorunlu 2 1 - 3
ANT366 Türkçe SPORDA İLETİŞİM BECERİLERİ Zorunlu 2 - - 2
ANT369 Türkçe UZMANLIK ALAN EĞİTİMİ Seçmeli - - - -
ANTSBS-IV Türkçe SEÇMELİ BİREYSEL SPORLAR Seçmeli - - - -
ANTTSD-III Türkçe TEORİK SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - -
Toplam 12 3 0 17
7. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL01 Türkçe ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - -
ANT471 Türkçe SPOR ANALİZİ VE İSTATİSTİK Zorunlu 2 - - 3
ANT472 Türkçe SPORDA PERFORMANS ÖLÇÜM VE DEĞERLENDİRME Zorunlu 2 1 - 3
ANT473 Türkçe SPORDA TEKNİK TAKTİK ÖĞRETİM İLKELERİ Zorunlu 2 - - 3
ANT474 Türkçe ARAŞTIRMA PROJESİ I Zorunlu 2 - - 4
ANT475 Türkçe UZMANLIK DALI ANTRENÖRLÜK UYGULAMASI I Zorunlu 2 4 - 7
ANT476 Türkçe UZMANLIK ALAN EĞİTİMİ Seçmeli - - - -
ANTTSD-IV Türkçe TEORİK SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - -
Toplam 10 5 0 20
8. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL02 Türkçe ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - -
ANT481 Türkçe KONDİSYON ANTRENMANI VE YÖNTEMLERİ Zorunlu 2 - - 3
ANT482 Türkçe SPORDA ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME Zorunlu 2 - - 3
ANT483 Türkçe EGZERSİZ VE YAŞAM KOÇLUĞU Zorunlu 2 - - 3
ANT484 Türkçe ARAŞTIRMA PROJESİ II Zorunlu 2 - - 4
ANT485 Türkçe UZMANLIK DALI ANTRENÖRLÜK UYGULAMASI II Zorunlu 2 4 - 7
ANT486 Türkçe UZMANLIK ALAN EĞİTİMİ Seçmeli - - - -
ANTTSD-V Türkçe TEORİK SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - -
Toplam 10 4 0 20
ANTSBS-I - SEÇMELİ BİREYSEL SPORLAR
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTSBS001 Türkçe AİKİDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS002 Türkçe ARTİSTİK CİMNASTİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS003 Türkçe ATICILIK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS004 Türkçe BADMİNTON Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS005 Türkçe BİNİCİLİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS006 Türkçe BİSİKLET Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS007 Türkçe BOCCE Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS008 Türkçe BOKS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS009 Türkçe BOWLİNG Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS010 Türkçe BUZ HOKEYİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS011 Türkçe BUZ PATENİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS012 Türkçe DAĞCILIK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS013 Türkçe DART Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS014 Türkçe DOĞA SPORLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS015 Türkçe ESKRİM Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS016 Türkçe GÖSTERİ CİMNASTİĞİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS017 Türkçe GÜREŞ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS018 Türkçe HALK DANSLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS019 Türkçe HALTER Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS020 Türkçe İZCİLİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS021 Türkçe JUDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS022 Türkçe KANO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS023 Türkçe KARATE Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS024 Türkçe KAYAK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS025 Türkçe KİCK BOKS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS026 Türkçe KUNG-FU Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS027 Türkçe KÜREK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS028 Türkçe MASA TENİSİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS029 Türkçe MUAY-TAİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS030 Türkçe OKÇULUK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS031 Türkçe ORYANTRİNG Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS032 Türkçe PİLATES Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS033 Türkçe RİTİM EĞİTİMİ VE DANS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS034 Türkçe SPORTİF RİTMİK CİMNASTİK (KADIN) Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS035 Türkçe STEP-AEROBİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS036 Türkçe SU SPORLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS037 Türkçe TAEKWANDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS038 Türkçe TENİS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS039 Türkçe VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS040 Türkçe WUSHU Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS041 Türkçe YELKEN VE RÜZGAR SÖRFÜ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS-I - SEÇMELİ TAKIM SPORLARI
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTSTS001 Türkçe BASKETBOL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS002 Türkçe FUTBOL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS003 Türkçe FUTSAL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS004 Türkçe GOALBALL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS005 Türkçe HENTBOL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS006 Türkçe KORFBALL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS007 Türkçe KORUMALI FUTBOL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS008 Türkçe VOLEYBOL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS-II - SEÇMELİ BİREYSEL SPORLAR
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTSBS001 Türkçe AİKİDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS002 Türkçe ARTİSTİK CİMNASTİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS003 Türkçe ATICILIK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS004 Türkçe BADMİNTON Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS005 Türkçe BİNİCİLİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS006 Türkçe BİSİKLET Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS007 Türkçe BOCCE Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS008 Türkçe BOKS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS009 Türkçe BOWLİNG Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS010 Türkçe BUZ HOKEYİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS011 Türkçe BUZ PATENİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS012 Türkçe DAĞCILIK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS013 Türkçe DART Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS014 Türkçe DOĞA SPORLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS015 Türkçe ESKRİM Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS016 Türkçe GÖSTERİ CİMNASTİĞİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS017 Türkçe GÜREŞ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS018 Türkçe HALK DANSLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS019 Türkçe HALTER Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS020 Türkçe İZCİLİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS021 Türkçe JUDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS022 Türkçe KANO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS023 Türkçe KARATE Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS024 Türkçe KAYAK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS025 Türkçe KİCK BOKS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS026 Türkçe KUNG-FU Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS027 Türkçe KÜREK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS028 Türkçe MASA TENİSİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS029 Türkçe MUAY-TAİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS030 Türkçe OKÇULUK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS031 Türkçe ORYANTRİNG Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS032 Türkçe PİLATES Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS033 Türkçe RİTİM EĞİTİMİ VE DANS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS034 Türkçe SPORTİF RİTMİK CİMNASTİK (KADIN) Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS035 Türkçe STEP-AEROBİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS036 Türkçe SU SPORLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS037 Türkçe TAEKWANDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS038 Türkçe TENİS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS039 Türkçe VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS040 Türkçe WUSHU Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS041 Türkçe YELKEN VE RÜZGAR SÖRFÜ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS-II - SEÇMELİ TAKIM SPORLARI
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTSTS001 Türkçe BASKETBOL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS002 Türkçe FUTBOL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS003 Türkçe FUTSAL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS004 Türkçe GOALBALL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS005 Türkçe HENTBOL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS006 Türkçe KORFBALL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS007 Türkçe KORUMALI FUTBOL Seçmeli 1 2 - 5
ANTSTS008 Türkçe VOLEYBOL Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSD-I - TEORİK SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTTSD001 Türkçe ANTRENMAN PLANLAMASINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD002 Türkçe ANTRENMAN UYGULAMASI VE ALAN TESTLERİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD003 Türkçe BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD004 Türkçe CANKURTARANLIK EĞİTİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD005 Türkçe ÇOCUKLAR İÇİN ANTRENÖRLÜK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD006 Türkçe DÜZELTİCİ EGZERSİZLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD007 Türkçe EGZERSİZ BİYOKİMYASI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD008 Türkçe EGZERSİZ REÇETESİ VE UYGULAMASI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD009 Türkçe ENGELLİLERDE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD010 Türkçe FAİR PLAY Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD011 Türkçe FİTNESS UYGULAMALARINDA YENİ TRENDLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD012 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD013 Türkçe KADIN VE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD014 Türkçe KARŞILAŞTIRMALI ANTRENÖR EĞİTİM PROGRAMLARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD015 Türkçe MESLEKİ İNGİLİZCE Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD016 Türkçe MOTİVASYON TEKNİKLERİ VE HEDEF BELİRLEME Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD017 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD018 Türkçe ÖZEL KURUM VE KURULUŞLARDA SPOR YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD019 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD020 Türkçe SPOR ANİMATÖRLÜĞÜ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD021 Türkçe SPOR ENDÜSTRİSİ VE PAZARLAMA Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD022 Türkçe SPOR HUKUKU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD023 Türkçe SPOR KÜLTÜR VE FELSEFESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD024 Türkçe SPOR TARİHİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD025 Türkçe SPOR TARİHİ VE TÜRK SPOR TEŞKİLATI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD026 Türkçe SPOR TESİSLERİ PLANLAMA VE İŞLETMESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD027 Türkçe SPOR VE SİYASET PARADOKSU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD028 Türkçe SPOR YÖNETİMİNDE MOTİVASYONEL YAKLAŞIMLAR Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD029 Türkçe SPORDA EKONOMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD030 Türkçe SPORDA ETİK DEĞERLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD031 Türkçe SPORDA İLETİŞİM VE HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD032 Türkçe SPORDA İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD033 Türkçe SPORDA MÜSABAKA ANALİZİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD034 Türkçe SPORDA PERFORMANS MONİTÖRİZASYONU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD035 Türkçe SPORDA PERFORMANS TESTLERİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD036 Türkçe SPORDA PROJELER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD037 Türkçe SPORDA PSİKOLOJİK YARDIM BECERİLERİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD038 Türkçe SPORDA SAHA VE MALZEME BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD039 Türkçe SPORDA SOSYAL GÜVENLİK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD040 Türkçe SPORDA TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD041 Türkçe SPORUN SOSYAL PSİKOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD042 Türkçe YAŞ GELİŞİMİ VE BASAMAKLARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD043 Türkçe YAŞLILIK VE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD044 Türkçe YEREL YÖNETİMLER VE SPOR Seçmeli 2 - - 3
ANT358 - UZMANLIK ALAN EĞİTİMİ
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
UAE01 Türkçe AİKİDO-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE02 Türkçe ARTİSTİK JİMNASTİK-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE03 Türkçe ATICILIK-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE04 Türkçe ATLETİZM-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE05 Türkçe BADMİNTON-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE06 Türkçe BASKETBOL-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE07 Türkçe BİNİCİLİK-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE08 Türkçe BİSİKLET-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE09 Türkçe BOCCE-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE10 Türkçe BOKS-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE11 Türkçe BOWLİNG-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE12 Türkçe BUZ HOKEYİ-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE13 Türkçe BUZ PATENİ-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE14 Türkçe DAĞCILIK-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE15 Türkçe DART Seçmeli 2 2 - 5
UAE16 Türkçe DOĞA SPORLARI-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE17 Türkçe ESKRİM-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE18 Türkçe FUTBOL-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE20 Türkçe GOALBALL-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE22 Türkçe GÜREŞ-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE24 Türkçe HALTER-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE25 Türkçe HENTBOL-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE26 Türkçe İZCİLİK-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE27 Türkçe JUDO-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE28 Türkçe KANO-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE29 Türkçe KARATE-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE30 Türkçe KAYAK-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE31 Türkçe KICK BOKS-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE32 Türkçe KORFBOL-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE33 Türkçe KORUMALI FUTBOL-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE34 Türkçe KUNG-FU-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE35 Türkçe KÜREK-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE36 Türkçe MASA TENİSİ-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE37 Türkçe MUAY THAI-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE38 Türkçe OKÇULUK-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE39 Türkçe ORYANTİRİNG-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE40 Türkçe PİLATES-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE42 Türkçe RİTMİK JİMNASTİK (SADECE KADINLAR)-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE43 Türkçe SPOR MASAJI-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE44 Türkçe STEP-AEROBİK-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE46 Türkçe TAEKWONDO-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE47 Türkçe TENİS-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE48 Türkçe VOLEYBOL-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE49 Türkçe VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE50 Türkçe WUSHU-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE51 Türkçe YELKEN VE RÜZGAR SÖRFÜ-I Seçmeli 2 2 - 5
UAE52 Türkçe YÜZME-I Seçmeli 2 2 - 5
ANTSBS-III - SEÇMELİ BİREYSEL SPORLAR
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTSBS001 Türkçe AİKİDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS002 Türkçe ARTİSTİK CİMNASTİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS003 Türkçe ATICILIK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS004 Türkçe BADMİNTON Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS005 Türkçe BİNİCİLİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS006 Türkçe BİSİKLET Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS007 Türkçe BOCCE Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS008 Türkçe BOKS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS009 Türkçe BOWLİNG Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS010 Türkçe BUZ HOKEYİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS011 Türkçe BUZ PATENİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS012 Türkçe DAĞCILIK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS013 Türkçe DART Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS014 Türkçe DOĞA SPORLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS015 Türkçe ESKRİM Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS016 Türkçe GÖSTERİ CİMNASTİĞİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS017 Türkçe GÜREŞ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS018 Türkçe HALK DANSLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS019 Türkçe HALTER Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS020 Türkçe İZCİLİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS021 Türkçe JUDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS022 Türkçe KANO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS023 Türkçe KARATE Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS024 Türkçe KAYAK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS025 Türkçe KİCK BOKS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS026 Türkçe KUNG-FU Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS027 Türkçe KÜREK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS028 Türkçe MASA TENİSİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS029 Türkçe MUAY-TAİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS030 Türkçe OKÇULUK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS031 Türkçe ORYANTRİNG Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS032 Türkçe PİLATES Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS033 Türkçe RİTİM EĞİTİMİ VE DANS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS034 Türkçe SPORTİF RİTMİK CİMNASTİK (KADIN) Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS035 Türkçe STEP-AEROBİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS036 Türkçe SU SPORLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS037 Türkçe TAEKWANDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS038 Türkçe TENİS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS039 Türkçe VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS040 Türkçe WUSHU Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS041 Türkçe YELKEN VE RÜZGAR SÖRFÜ Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSD-II - TEORİK SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTTSD001 Türkçe ANTRENMAN PLANLAMASINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD002 Türkçe ANTRENMAN UYGULAMASI VE ALAN TESTLERİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD003 Türkçe BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD004 Türkçe CANKURTARANLIK EĞİTİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD005 Türkçe ÇOCUKLAR İÇİN ANTRENÖRLÜK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD006 Türkçe DÜZELTİCİ EGZERSİZLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD007 Türkçe EGZERSİZ BİYOKİMYASI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD008 Türkçe EGZERSİZ REÇETESİ VE UYGULAMASI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD009 Türkçe ENGELLİLERDE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD010 Türkçe FAİR PLAY Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD011 Türkçe FİTNESS UYGULAMALARINDA YENİ TRENDLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD012 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD013 Türkçe KADIN VE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD014 Türkçe KARŞILAŞTIRMALI ANTRENÖR EĞİTİM PROGRAMLARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD015 Türkçe MESLEKİ İNGİLİZCE Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD016 Türkçe MOTİVASYON TEKNİKLERİ VE HEDEF BELİRLEME Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD017 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD018 Türkçe ÖZEL KURUM VE KURULUŞLARDA SPOR YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD019 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD020 Türkçe SPOR ANİMATÖRLÜĞÜ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD021 Türkçe SPOR ENDÜSTRİSİ VE PAZARLAMA Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD022 Türkçe SPOR HUKUKU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD023 Türkçe SPOR KÜLTÜR VE FELSEFESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD024 Türkçe SPOR TARİHİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD025 Türkçe SPOR TARİHİ VE TÜRK SPOR TEŞKİLATI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD026 Türkçe SPOR TESİSLERİ PLANLAMA VE İŞLETMESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD027 Türkçe SPOR VE SİYASET PARADOKSU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD028 Türkçe SPOR YÖNETİMİNDE MOTİVASYONEL YAKLAŞIMLAR Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD029 Türkçe SPORDA EKONOMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD030 Türkçe SPORDA ETİK DEĞERLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD031 Türkçe SPORDA İLETİŞİM VE HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD032 Türkçe SPORDA İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD033 Türkçe SPORDA MÜSABAKA ANALİZİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD034 Türkçe SPORDA PERFORMANS MONİTÖRİZASYONU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD035 Türkçe SPORDA PERFORMANS TESTLERİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD036 Türkçe SPORDA PROJELER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD037 Türkçe SPORDA PSİKOLOJİK YARDIM BECERİLERİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD038 Türkçe SPORDA SAHA VE MALZEME BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD039 Türkçe SPORDA SOSYAL GÜVENLİK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD040 Türkçe SPORDA TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD041 Türkçe SPORUN SOSYAL PSİKOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD042 Türkçe YAŞ GELİŞİMİ VE BASAMAKLARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD043 Türkçe YAŞLILIK VE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD044 Türkçe YEREL YÖNETİMLER VE SPOR Seçmeli 2 - - 3
ANT369 - UZMANLIK ALAN EĞİTİMİ
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
UAE100 Türkçe VOLEYBOL-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE101 Türkçe VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE102 Türkçe WUSHU-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE103 Türkçe YELKEN VE RÜZGAR SÖRFÜ-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE104 Türkçe YÜZME-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE53 Türkçe AİKİDO-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE54 Türkçe ARTİSTİK JİMNASTİK-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE55 Türkçe ATICILIK-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE56 Türkçe ATLETİZM-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE57 Türkçe BADMİNTON-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE58 Türkçe BASKETBOL-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE59 Türkçe BİNİCİLİK-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE60 Türkçe BİSİKLET-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE61 Türkçe BOCCE-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE62 Türkçe BOKS-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE63 Türkçe BOWLİNG-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE64 Türkçe BUZ HOKEYİ-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE65 Türkçe BUZ PATENİ-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE66 Türkçe DAĞCILIK-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE67 Türkçe DART-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE68 Türkçe DOĞA SPORLARI-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE69 Türkçe ESKRİM-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE70 Türkçe FUTBOL-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE72 Türkçe GOALBALL-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE74 Türkçe GÜREŞ-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE76 Türkçe HALTER-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE77 Türkçe HENTBOL-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE78 Türkçe İZCİLİK-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE79 Türkçe JUDO-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE80 Türkçe KANO-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE81 Türkçe KARATE-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE82 Türkçe KAYAK-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE83 Türkçe KICK BOKS-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE84 Türkçe KORFBOL-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE85 Türkçe AMERICAN FOOTBALL II Seçmeli 2 2 - 5
UAE86 Türkçe KUNG-FU-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE87 Türkçe KÜREK-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE88 Türkçe MASA TENİSİ-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE89 Türkçe MUAY THAI-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE90 Türkçe OKÇULUK-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE91 Türkçe ORYANTİRİNG-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE92 Türkçe PİLATES-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE94 Türkçe RİTMİK JİMNASTİK (SADECE KADINLAR)-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE95 Türkçe SPOR MASAJI-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE96 Türkçe STEP-AEROBİK-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE98 Türkçe TAEKWONDO-II Seçmeli 2 2 - 5
UAE99 Türkçe TENİS-II Seçmeli 2 2 - 5
ANTSBS-IV - SEÇMELİ BİREYSEL SPORLAR
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTSBS001 Türkçe AİKİDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS002 Türkçe ARTİSTİK CİMNASTİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS003 Türkçe ATICILIK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS004 Türkçe BADMİNTON Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS005 Türkçe BİNİCİLİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS006 Türkçe BİSİKLET Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS007 Türkçe BOCCE Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS008 Türkçe BOKS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS009 Türkçe BOWLİNG Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS010 Türkçe BUZ HOKEYİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS011 Türkçe BUZ PATENİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS012 Türkçe DAĞCILIK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS013 Türkçe DART Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS014 Türkçe DOĞA SPORLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS015 Türkçe ESKRİM Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS016 Türkçe GÖSTERİ CİMNASTİĞİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS017 Türkçe GÜREŞ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS018 Türkçe HALK DANSLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS019 Türkçe HALTER Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS020 Türkçe İZCİLİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS021 Türkçe JUDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS022 Türkçe KANO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS023 Türkçe KARATE Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS024 Türkçe KAYAK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS025 Türkçe KİCK BOKS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS026 Türkçe KUNG-FU Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS027 Türkçe KÜREK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS028 Türkçe MASA TENİSİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS029 Türkçe MUAY-TAİ Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS030 Türkçe OKÇULUK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS031 Türkçe ORYANTRİNG Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS032 Türkçe PİLATES Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS033 Türkçe RİTİM EĞİTİMİ VE DANS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS034 Türkçe SPORTİF RİTMİK CİMNASTİK (KADIN) Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS035 Türkçe STEP-AEROBİK Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS036 Türkçe SU SPORLARI Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS037 Türkçe TAEKWANDO Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS038 Türkçe TENİS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS039 Türkçe VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS040 Türkçe WUSHU Seçmeli 1 2 - 5
ANTSBS041 Türkçe YELKEN VE RÜZGAR SÖRFÜ Seçmeli 1 2 - 5
ANTTSD-III - TEORİK SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTTSD001 Türkçe ANTRENMAN PLANLAMASINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD002 Türkçe ANTRENMAN UYGULAMASI VE ALAN TESTLERİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD003 Türkçe BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD004 Türkçe CANKURTARANLIK EĞİTİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD005 Türkçe ÇOCUKLAR İÇİN ANTRENÖRLÜK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD006 Türkçe DÜZELTİCİ EGZERSİZLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD007 Türkçe EGZERSİZ BİYOKİMYASI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD008 Türkçe EGZERSİZ REÇETESİ VE UYGULAMASI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD009 Türkçe ENGELLİLERDE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD010 Türkçe FAİR PLAY Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD011 Türkçe FİTNESS UYGULAMALARINDA YENİ TRENDLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD012 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD013 Türkçe KADIN VE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD014 Türkçe KARŞILAŞTIRMALI ANTRENÖR EĞİTİM PROGRAMLARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD015 Türkçe MESLEKİ İNGİLİZCE Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD016 Türkçe MOTİVASYON TEKNİKLERİ VE HEDEF BELİRLEME Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD017 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD018 Türkçe ÖZEL KURUM VE KURULUŞLARDA SPOR YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD019 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD020 Türkçe SPOR ANİMATÖRLÜĞÜ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD021 Türkçe SPOR ENDÜSTRİSİ VE PAZARLAMA Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD022 Türkçe SPOR HUKUKU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD023 Türkçe SPOR KÜLTÜR VE FELSEFESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD024 Türkçe SPOR TARİHİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD025 Türkçe SPOR TARİHİ VE TÜRK SPOR TEŞKİLATI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD026 Türkçe SPOR TESİSLERİ PLANLAMA VE İŞLETMESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD027 Türkçe SPOR VE SİYASET PARADOKSU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD028 Türkçe SPOR YÖNETİMİNDE MOTİVASYONEL YAKLAŞIMLAR Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD029 Türkçe SPORDA EKONOMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD030 Türkçe SPORDA ETİK DEĞERLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD031 Türkçe SPORDA İLETİŞİM VE HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD032 Türkçe SPORDA İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD033 Türkçe SPORDA MÜSABAKA ANALİZİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD034 Türkçe SPORDA PERFORMANS MONİTÖRİZASYONU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD035 Türkçe SPORDA PERFORMANS TESTLERİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD036 Türkçe SPORDA PROJELER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD037 Türkçe SPORDA PSİKOLOJİK YARDIM BECERİLERİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD038 Türkçe SPORDA SAHA VE MALZEME BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD039 Türkçe SPORDA SOSYAL GÜVENLİK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD040 Türkçe SPORDA TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD041 Türkçe SPORUN SOSYAL PSİKOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD042 Türkçe YAŞ GELİŞİMİ VE BASAMAKLARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD043 Türkçe YAŞLILIK VE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD044 Türkçe YEREL YÖNETİMLER VE SPOR Seçmeli 2 - - 3
ADSL01 - ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL-001 Türkçe GÜNCEL EKONOMİK SORUNLAR-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-002 Türkçe SOSYO-KÜLTÜREL DEĞİŞİM VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-003 Türkçe TARLA BİTKİLERİNDE MODERN UYGULAMALAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-005 Türkçe ENDÜSTRİYEL KENEVİR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-006 Türkçe TARIM VE DOĞA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-007 Türkçe EKONOMİK GELİŞME VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-008 Türkçe HAYVANCILIKTA PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-009 Türkçe GİRİŞİMCİLİK-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-010 Türkçe GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU Seçmeli 2 - - 2
ADSL-011 Türkçe PARA TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-012 Türkçe ANADOLU KÜLTÜR TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-013 Türkçe ESKİ ÖNASYA'DA MİTOLOJİ VE İKONOGRAFİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-014 Türkçe ANTİK DÖNEM RESİM SANATI-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-015 Türkçe BİYOLOJİDE GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-017 Türkçe BİLİM TARİHİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-018 Türkçe FİZİK VE YAŞAM I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-019 Türkçe İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-020 Türkçe FOTOĞRAF TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-021 Türkçe DOĞAL AFETLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-022 Türkçe GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-023 Türkçe KUANTUM FİZİĞİ VE HAYAT Seçmeli 2 - - 2
ADSL-024 Türkçe GÜNEŞ ENERJİSİ VE TEKNOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-025 Türkçe FİZİKTE YENİ GELİŞMELER I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-027 Türkçe HAVA KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-028 Türkçe TEMEL LATİNCE-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-029 Türkçe TIBBİ JEOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-030 Türkçe IŞIK-MADDE ETKİLEŞİMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-031 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-032 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 2
ADSL-033 Türkçe YAŞAM BOYU SPOR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-034 Türkçe ÇOCUK VE OYUN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-035 Türkçe MEDENİ HUKUK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-037 Türkçe RUSÇA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-038 Türkçe SU KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-039 Türkçe KİMYA TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-040 Türkçe SOSYAL PSİKOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-041 Türkçe KENT JEOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-042 Türkçe DİNLERDE İBADET Seçmeli 2 - - 2
ADSL-045 Türkçe HADİS VE SÜNNETİN ÖNEMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-047 Türkçe İSLAM AHLAKI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-048 Türkçe TOHUMLUK ENDÜSTRİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-049 Türkçe ORGANİK TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-050 Türkçe TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-051 Türkçe ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-052 Türkçe AKADEMİK GİRİŞİMCİLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-053 Türkçe HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-054 Türkçe REKLAM VE BİLİNÇALTI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-055 Türkçe TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-056 Türkçe PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞI GÜÇLENDİRME Seçmeli 2 - - 2
ADSL-057 Türkçe YAŞLANMAK VE YAŞLILIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-058 Türkçe HASTALIK BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-059 Türkçe İLK YARDIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-060 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-061 Türkçe AİLE SAĞLIĞI VE DANIŞMANLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-062 Türkçe İLAÇ KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-063 Türkçe YAŞAMDA ORGANİK KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-064 Türkçe SANAT VE KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-065 Türkçe GÜNLÜK YAŞAMDA KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-066 Türkçe DEPREM VE İNSAN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-067 Türkçe SÜS TAŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-068 Türkçe HOBİ AMAÇLI SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-069 Türkçe EGZOTİK MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-070 Türkçe İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA ARZ GÜVENLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-071 Türkçe ÇİM ALAN TESİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-072 Türkçe HOBİ AMAÇLI MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-073 Türkçe TEMEL TARIM TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-074 Türkçe SAKSIDA ÇİÇEK YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-075 Türkçe SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-076 Türkçe BAHÇE SANATI VE PEYZAJ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-077 Türkçe ÇİÇEK BAKIMI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-078 Türkçe HOBİ SEBZECİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-079 Türkçe ŞİFALI MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-080 Türkçe PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-081 Türkçe DİNLER VE SEMBOLLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-082 Türkçe AĞ TEMELLERİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-084 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-II Seçmeli 2 - - 2
ADSL-085 Türkçe MUKADDES KİTABIMIZ KUR'AN-I KERİM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-086 Türkçe HOBİ BALIKÇILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-087 Türkçe YEŞİL KİMYA VE TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-088 Türkçe Gelışımın Dını ve Ahlakı Boyutları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-089 Türkçe Rus Edebıyatı Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-090 Türkçe Stress ve Öfke Kontrolü Seçmeli 2 - - 2
ADSL-091 Türkçe AB Gençlık Proje Fırsatları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-092 Türkçe Fransızca Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-093 Türkçe Balkon ve Teraslarda Çılek Yetıştırıcılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-094 Türkçe Permakültür Bahçecılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-095 Türkçe İlaç Bıtkılerın Etken Maddelerı ve Kullanımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-096 Türkçe Beslenme ve Su Ürünlerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-097 Türkçe Sürdürülebılır Hayvancılık ve İklım Değışıklığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-098 Türkçe Anadolu Türk Mımarlık Tarıhı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-099 Türkçe Kıtap Okuma ve Yorumlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-100 Türkçe Temel Yoga Pratığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-101 Türkçe Bılımsel Muhakeme Becerılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-102 Türkçe Afet Yönetımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-103 Türkçe Küresel İklım Değışıklığı Farkındalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-104 Türkçe Sanat Etkınlıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-106 Türkçe Görgü Kuralları ve Protokol Seçmeli 2 - - 2
ADSL-110 Türkçe Oryantırıng Seçmeli 2 - - 2
ADSL-111 Türkçe Beden Eğıtımı ve Spor Seçmeli 2 - - 2
ADSL-112 Türkçe Doğada Yaşam ve Hayatta Kalma Seçmeli 2 - - 2
ADSL-113 Türkçe Araç Arızaları ve Bakımları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-114 Türkçe Günümüz Türk Halkları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-115 Türkçe Yozgat’ın Tarıhı Yerlerı ve Yapıları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-116 Türkçe Fınansal Okuryazarlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-117 Türkçe Satış ve İkna Teknıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-118 Türkçe Alternatıf Enerjı Bıtkılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-119 Türkçe Sanat Terapısı Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-120 Türkçe Keçe Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-121 Türkçe Hat Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-122 Türkçe Güzel Sanatlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-123 Türkçe Mınyatür Seçmeli 2 - - 2
ADSL-124 Türkçe Tarımda Enerjı ve Sürdürülebılırlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-125 Türkçe Bılgısayar Desteklı Tasarım (Solıdworks Eğıtımı) Seçmeli 2 - - 2
ADSL-126 Türkçe Bılgısayar Desteklı AutoCAD Katı Modelleme Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-127 Türkçe Motor ve Araç Teknolojısı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-128 Türkçe Olay Yerı Yönetımı ve Planlanması Seçmeli 2 - - 2
ADSL-129 Türkçe Afetlerde Salgın hastalıklar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-130 Türkçe Makıne ve Tezgâhlarda İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-131 Türkçe Yapı İşlerınde İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-132 Türkçe Dıjıtal Pazarlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-133 Türkçe Genel ve Tarımsal Kooperatıfçılık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-134 Türkçe Sağlıkta Hıdroterapı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-135 Türkçe Kanser Hastalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-136 Türkçe İşaret Dılı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-137 Türkçe Sağlık hızmetlerınde araştırma, ınceleme ve değerlendırme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-138 Türkçe Tıbbı cıhaz ve malzemelerın tanıtımı ve uygulama sahaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-139 Türkçe Sağlık bılımınde ve yönetımınde etık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-140 Türkçe İçılebılır Su Kaynakları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-141 Türkçe Uyuşturucu ıle Mücadele   Seçmeli 2 - - 2
ADSL-142 Türkçe Beslenme Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 2
ADSL-143 Türkçe Hıbrıt ve Elektrıklı Taşıtlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-144 Türkçe Depreme Karşı Dayanıklı Evler Seçmeli 2 - - 2
ADSL-145 Türkçe Osmanlı Türkçesıne Gırış Seçmeli 2 - - 2
ADSL-147 Türkçe Hastalıklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-148 Türkçe Özel Gereksınımlı Çocuklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-149 Türkçe Yaşam Boyu Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-150 Türkçe Fızıksel Aktıvıte ve Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-153 Türkçe YAĞLI TOHUMLU BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-154 Türkçe UÇUCU YAĞLAR VE KULLANIM ALANLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-155 Türkçe BİTKİSEL YAĞLARIN ENDÜSTRİYEL KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-156 Türkçe KRONİK HASTALIKLARDA EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-157 Türkçe BEL VE BOYUN SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-159 Türkçe GÖZ SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-160 Türkçe TEMEL ALMANCA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-161 Türkçe KANSERDE GEN TERAPİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-162 Türkçe HÜCRE ÖLÜM MEKANİZMALARI VE YOLLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-163 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-164 Türkçe SAĞLIKLI YAŞAM DİNAMİKLERİ GELİŞTİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-165 Türkçe TEMEL LABORATUVAR TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-166 Türkçe SAĞLIK HİZMETLERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-169 Türkçe TEMEL JAPONCA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-170 Türkçe HELAL SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-172 Türkçe TÜRK MUTFAK TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-174 Türkçe DİKKAT KAVRAMI VE SAĞLIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-175 Türkçe HARİTA BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-176 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA TEKNİKLERİ VE CBS Seçmeli 2 - - 2
ANT476 - UZMANLIK ALAN EĞİTİMİ
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
UAE105 Türkçe AİKİDO-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE106 Türkçe ARTİSTİK JİMNASTİK-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE107 Türkçe ATICILIK-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE108 Türkçe ATLETİZM-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE109 Türkçe BADMİNTON-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE110 Türkçe BASKETBOL-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE111 Türkçe BİNİCİLİK-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE112 Türkçe BİSİKLET-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE113 Türkçe BOCCE-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE114 Türkçe BOKS-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE115 Türkçe BOWLİNG-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE116 Türkçe BUZ HOKEYİ-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE117 Türkçe BUZ PATENİ-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE118 Türkçe DAĞCILIK-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE119 Türkçe DART-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE120 Türkçe DOĞA SPORLARI-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE121 Türkçe ESKRİM-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE122 Türkçe FUTBOL-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE124 Türkçe GOALBALL-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE126 Türkçe GÜREŞ-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE128 Türkçe HALTER-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE129 Türkçe HENTBOL-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE130 Türkçe İZCİLİK-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE131 Türkçe JUDO-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE132 Türkçe KANO-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE133 Türkçe KARATE-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE134 Türkçe KAYAK-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE135 Türkçe KICK BOKS-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE136 Türkçe KORFBOL-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE137 Türkçe KORUMALI FUTBOL-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE138 Türkçe KUNG-FU-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE139 Türkçe KÜREK-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE140 Türkçe MASA TENİSİ-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE141 Türkçe MUAY THAI-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE142 Türkçe OKÇULUK-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE143 Türkçe ORYANTİRİNG-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE144 Türkçe PİLATES-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE146 Türkçe RİTMİK JİMNASTİK (SADECE KADINLAR)-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE147 Türkçe SPOR MASAJI-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE148 Türkçe STEP-AEROBİK-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE150 Türkçe TAEKWONDO-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE151 Türkçe TENİS-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE152 Türkçe VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE153 Türkçe VOLEYBOL-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE154 Türkçe WUSHU-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE155 Türkçe YELKEN VE RÜZGAR SÖRFÜ-III Seçmeli 2 2 - 5
UAE156 Türkçe YÜZME-III Seçmeli 2 2 - 5
ANTTSD-IV - TEORİK SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTTSD001 Türkçe ANTRENMAN PLANLAMASINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD002 Türkçe ANTRENMAN UYGULAMASI VE ALAN TESTLERİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD003 Türkçe BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD004 Türkçe CANKURTARANLIK EĞİTİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD005 Türkçe ÇOCUKLAR İÇİN ANTRENÖRLÜK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD006 Türkçe DÜZELTİCİ EGZERSİZLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD007 Türkçe EGZERSİZ BİYOKİMYASI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD008 Türkçe EGZERSİZ REÇETESİ VE UYGULAMASI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD009 Türkçe ENGELLİLERDE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD010 Türkçe FAİR PLAY Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD011 Türkçe FİTNESS UYGULAMALARINDA YENİ TRENDLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD012 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD013 Türkçe KADIN VE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD014 Türkçe KARŞILAŞTIRMALI ANTRENÖR EĞİTİM PROGRAMLARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD015 Türkçe MESLEKİ İNGİLİZCE Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD016 Türkçe MOTİVASYON TEKNİKLERİ VE HEDEF BELİRLEME Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD017 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD018 Türkçe ÖZEL KURUM VE KURULUŞLARDA SPOR YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD019 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD020 Türkçe SPOR ANİMATÖRLÜĞÜ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD021 Türkçe SPOR ENDÜSTRİSİ VE PAZARLAMA Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD022 Türkçe SPOR HUKUKU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD023 Türkçe SPOR KÜLTÜR VE FELSEFESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD024 Türkçe SPOR TARİHİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD025 Türkçe SPOR TARİHİ VE TÜRK SPOR TEŞKİLATI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD026 Türkçe SPOR TESİSLERİ PLANLAMA VE İŞLETMESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD027 Türkçe SPOR VE SİYASET PARADOKSU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD028 Türkçe SPOR YÖNETİMİNDE MOTİVASYONEL YAKLAŞIMLAR Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD029 Türkçe SPORDA EKONOMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD030 Türkçe SPORDA ETİK DEĞERLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD031 Türkçe SPORDA İLETİŞİM VE HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD032 Türkçe SPORDA İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD033 Türkçe SPORDA MÜSABAKA ANALİZİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD034 Türkçe SPORDA PERFORMANS MONİTÖRİZASYONU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD035 Türkçe SPORDA PERFORMANS TESTLERİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD036 Türkçe SPORDA PROJELER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD037 Türkçe SPORDA PSİKOLOJİK YARDIM BECERİLERİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD038 Türkçe SPORDA SAHA VE MALZEME BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD039 Türkçe SPORDA SOSYAL GÜVENLİK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD040 Türkçe SPORDA TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD041 Türkçe SPORUN SOSYAL PSİKOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD042 Türkçe YAŞ GELİŞİMİ VE BASAMAKLARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD043 Türkçe YAŞLILIK VE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD044 Türkçe YEREL YÖNETİMLER VE SPOR Seçmeli 2 - - 3
ADSL02 - ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL-001 Türkçe GÜNCEL EKONOMİK SORUNLAR-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-002 Türkçe SOSYO-KÜLTÜREL DEĞİŞİM VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-003 Türkçe TARLA BİTKİLERİNDE MODERN UYGULAMALAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-005 Türkçe ENDÜSTRİYEL KENEVİR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-006 Türkçe TARIM VE DOĞA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-007 Türkçe EKONOMİK GELİŞME VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-008 Türkçe HAYVANCILIKTA PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-009 Türkçe GİRİŞİMCİLİK-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-010 Türkçe GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU Seçmeli 2 - - 2
ADSL-011 Türkçe PARA TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-012 Türkçe ANADOLU KÜLTÜR TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-013 Türkçe ESKİ ÖNASYA'DA MİTOLOJİ VE İKONOGRAFİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-014 Türkçe ANTİK DÖNEM RESİM SANATI-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-015 Türkçe BİYOLOJİDE GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-017 Türkçe BİLİM TARİHİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-018 Türkçe FİZİK VE YAŞAM I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-019 Türkçe İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-020 Türkçe FOTOĞRAF TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-021 Türkçe DOĞAL AFETLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-022 Türkçe GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-023 Türkçe KUANTUM FİZİĞİ VE HAYAT Seçmeli 2 - - 2
ADSL-024 Türkçe GÜNEŞ ENERJİSİ VE TEKNOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-025 Türkçe FİZİKTE YENİ GELİŞMELER I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-027 Türkçe HAVA KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-028 Türkçe TEMEL LATİNCE-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-029 Türkçe TIBBİ JEOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-030 Türkçe IŞIK-MADDE ETKİLEŞİMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-031 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-032 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 2
ADSL-033 Türkçe YAŞAM BOYU SPOR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-034 Türkçe ÇOCUK VE OYUN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-035 Türkçe MEDENİ HUKUK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-037 Türkçe RUSÇA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-038 Türkçe SU KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-039 Türkçe KİMYA TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-040 Türkçe SOSYAL PSİKOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-041 Türkçe KENT JEOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-042 Türkçe DİNLERDE İBADET Seçmeli 2 - - 2
ADSL-045 Türkçe HADİS VE SÜNNETİN ÖNEMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-047 Türkçe İSLAM AHLAKI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-048 Türkçe TOHUMLUK ENDÜSTRİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-049 Türkçe ORGANİK TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-050 Türkçe TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-051 Türkçe ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-052 Türkçe AKADEMİK GİRİŞİMCİLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-053 Türkçe HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-054 Türkçe REKLAM VE BİLİNÇALTI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-055 Türkçe TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-056 Türkçe PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞI GÜÇLENDİRME Seçmeli 2 - - 2
ADSL-057 Türkçe YAŞLANMAK VE YAŞLILIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-058 Türkçe HASTALIK BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-059 Türkçe İLK YARDIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-060 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-061 Türkçe AİLE SAĞLIĞI VE DANIŞMANLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-062 Türkçe İLAÇ KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-063 Türkçe YAŞAMDA ORGANİK KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-064 Türkçe SANAT VE KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-065 Türkçe GÜNLÜK YAŞAMDA KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-066 Türkçe DEPREM VE İNSAN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-067 Türkçe SÜS TAŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-068 Türkçe HOBİ AMAÇLI SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-069 Türkçe EGZOTİK MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-070 Türkçe İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA ARZ GÜVENLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-071 Türkçe ÇİM ALAN TESİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-072 Türkçe HOBİ AMAÇLI MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-073 Türkçe TEMEL TARIM TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-074 Türkçe SAKSIDA ÇİÇEK YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-075 Türkçe SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-076 Türkçe BAHÇE SANATI VE PEYZAJ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-077 Türkçe ÇİÇEK BAKIMI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-078 Türkçe HOBİ SEBZECİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-079 Türkçe ŞİFALI MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-080 Türkçe PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-081 Türkçe DİNLER VE SEMBOLLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-082 Türkçe AĞ TEMELLERİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-084 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-II Seçmeli 2 - - 2
ADSL-085 Türkçe MUKADDES KİTABIMIZ KUR'AN-I KERİM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-086 Türkçe HOBİ BALIKÇILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-087 Türkçe YEŞİL KİMYA VE TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-088 Türkçe Gelışımın Dını ve Ahlakı Boyutları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-089 Türkçe Rus Edebıyatı Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-090 Türkçe Stress ve Öfke Kontrolü Seçmeli 2 - - 2
ADSL-091 Türkçe AB Gençlık Proje Fırsatları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-092 Türkçe Fransızca Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-093 Türkçe Balkon ve Teraslarda Çılek Yetıştırıcılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-094 Türkçe Permakültür Bahçecılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-095 Türkçe İlaç Bıtkılerın Etken Maddelerı ve Kullanımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-096 Türkçe Beslenme ve Su Ürünlerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-097 Türkçe Sürdürülebılır Hayvancılık ve İklım Değışıklığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-098 Türkçe Anadolu Türk Mımarlık Tarıhı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-099 Türkçe Kıtap Okuma ve Yorumlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-100 Türkçe Temel Yoga Pratığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-101 Türkçe Bılımsel Muhakeme Becerılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-102 Türkçe Afet Yönetımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-103 Türkçe Küresel İklım Değışıklığı Farkındalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-104 Türkçe Sanat Etkınlıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-106 Türkçe Görgü Kuralları ve Protokol Seçmeli 2 - - 2
ADSL-110 Türkçe Oryantırıng Seçmeli 2 - - 2
ADSL-111 Türkçe Beden Eğıtımı ve Spor Seçmeli 2 - - 2
ADSL-112 Türkçe Doğada Yaşam ve Hayatta Kalma Seçmeli 2 - - 2
ADSL-113 Türkçe Araç Arızaları ve Bakımları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-114 Türkçe Günümüz Türk Halkları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-115 Türkçe Yozgat’ın Tarıhı Yerlerı ve Yapıları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-116 Türkçe Fınansal Okuryazarlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-117 Türkçe Satış ve İkna Teknıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-118 Türkçe Alternatıf Enerjı Bıtkılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-119 Türkçe Sanat Terapısı Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-120 Türkçe Keçe Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-121 Türkçe Hat Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-122 Türkçe Güzel Sanatlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-123 Türkçe Mınyatür Seçmeli 2 - - 2
ADSL-124 Türkçe Tarımda Enerjı ve Sürdürülebılırlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-125 Türkçe Bılgısayar Desteklı Tasarım (Solıdworks Eğıtımı) Seçmeli 2 - - 2
ADSL-126 Türkçe Bılgısayar Desteklı AutoCAD Katı Modelleme Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-127 Türkçe Motor ve Araç Teknolojısı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-128 Türkçe Olay Yerı Yönetımı ve Planlanması Seçmeli 2 - - 2
ADSL-129 Türkçe Afetlerde Salgın hastalıklar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-130 Türkçe Makıne ve Tezgâhlarda İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-131 Türkçe Yapı İşlerınde İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-132 Türkçe Dıjıtal Pazarlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-133 Türkçe Genel ve Tarımsal Kooperatıfçılık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-134 Türkçe Sağlıkta Hıdroterapı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-135 Türkçe Kanser Hastalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-136 Türkçe İşaret Dılı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-137 Türkçe Sağlık hızmetlerınde araştırma, ınceleme ve değerlendırme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-138 Türkçe Tıbbı cıhaz ve malzemelerın tanıtımı ve uygulama sahaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-139 Türkçe Sağlık bılımınde ve yönetımınde etık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-140 Türkçe İçılebılır Su Kaynakları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-141 Türkçe Uyuşturucu ıle Mücadele   Seçmeli 2 - - 2
ADSL-142 Türkçe Beslenme Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 2
ADSL-143 Türkçe Hıbrıt ve Elektrıklı Taşıtlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-144 Türkçe Depreme Karşı Dayanıklı Evler Seçmeli 2 - - 2
ADSL-145 Türkçe Osmanlı Türkçesıne Gırış Seçmeli 2 - - 2
ADSL-147 Türkçe Hastalıklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-148 Türkçe Özel Gereksınımlı Çocuklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-149 Türkçe Yaşam Boyu Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-150 Türkçe Fızıksel Aktıvıte ve Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-153 Türkçe YAĞLI TOHUMLU BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-154 Türkçe UÇUCU YAĞLAR VE KULLANIM ALANLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-155 Türkçe BİTKİSEL YAĞLARIN ENDÜSTRİYEL KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-156 Türkçe KRONİK HASTALIKLARDA EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-157 Türkçe BEL VE BOYUN SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-159 Türkçe GÖZ SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-160 Türkçe TEMEL ALMANCA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-161 Türkçe KANSERDE GEN TERAPİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-162 Türkçe HÜCRE ÖLÜM MEKANİZMALARI VE YOLLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-163 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-164 Türkçe SAĞLIKLI YAŞAM DİNAMİKLERİ GELİŞTİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-165 Türkçe TEMEL LABORATUVAR TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-166 Türkçe SAĞLIK HİZMETLERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-169 Türkçe TEMEL JAPONCA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-170 Türkçe HELAL SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-172 Türkçe TÜRK MUTFAK TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-174 Türkçe DİKKAT KAVRAMI VE SAĞLIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-175 Türkçe HARİTA BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-176 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA TEKNİKLERİ VE CBS Seçmeli 2 - - 2
ANT486 - UZMANLIK ALAN EĞİTİMİ
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
UAE157 Türkçe AİKİDO-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE158 Türkçe ARTİSTİK JİMNASTİK-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE159 Türkçe ATICILIK-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE160 Türkçe ATLETİZM-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE161 Türkçe BADMİNTON-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE162 Türkçe BASKETBOL-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE163 Türkçe BİNİCİLİK-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE164 Türkçe BİSİKLET-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE165 Türkçe BOCCE-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE166 Türkçe BOKS-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE167 Türkçe BOWLİNG-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE168 Türkçe BUZ HOKEYİ-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE169 Türkçe BUZ PATENİ-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE170 Türkçe DAĞCILIK-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE171 Türkçe DART-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE172 Türkçe DOĞA SPORLARI-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE173 Türkçe ESKRİM-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE174 Türkçe FUTBOL-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE175 Türkçe FUTSAL IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE176 Türkçe GOALBALL-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE177 Türkçe GÖSTERİ CİMNASTİĞİ IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE178 Türkçe GÜREŞ-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE179 Türkçe HALK DANSLARI IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE180 Türkçe HALTER-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE181 Türkçe HENTBOL-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE182 Türkçe İZCİLİK-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE183 Türkçe JUDO-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE184 Türkçe KANO-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE185 Türkçe KARATE-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE186 Türkçe KAYAK-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE187 Türkçe KICK BOKS-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE188 Türkçe KORFBOL-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE189 Türkçe KORUMALI FUTBOL-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE190 Türkçe KUNG-FU-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE191 Türkçe KÜREK-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE192 Türkçe MASA TENİSİ-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE193 Türkçe MUAY THAI-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE194 Türkçe OKÇULUK-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE195 Türkçe ORYANTİRİNG-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE196 Türkçe PİLATES-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE197 Türkçe RİTİM EĞİTİMİ VE DANS IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE198 Türkçe RİTMİK JİMNASTİK (SADECE KADINLAR)-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE199 Türkçe SPOR MASAJI-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE200 Türkçe STEP-AEROBİK-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE201 Türkçe SU SPORLARI IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE202 Türkçe TAEKWONDO-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE203 Türkçe TENİS-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE204 Türkçe VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE205 Türkçe VOLEYBOL-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE206 Türkçe WUSHU-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE207 Türkçe YELKEN VE RÜZGAR SÖRFÜ-IV Seçmeli 2 2 - 5
UAE208 Türkçe YÜZME-IV Seçmeli 2 2 - 5
ANTTSD-V - TEORİK SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ANTTSD001 Türkçe ANTRENMAN PLANLAMASINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD002 Türkçe ANTRENMAN UYGULAMASI VE ALAN TESTLERİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD003 Türkçe BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD004 Türkçe CANKURTARANLIK EĞİTİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD005 Türkçe ÇOCUKLAR İÇİN ANTRENÖRLÜK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD006 Türkçe DÜZELTİCİ EGZERSİZLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD007 Türkçe EGZERSİZ BİYOKİMYASI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD008 Türkçe EGZERSİZ REÇETESİ VE UYGULAMASI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD009 Türkçe ENGELLİLERDE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD010 Türkçe FAİR PLAY Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD011 Türkçe FİTNESS UYGULAMALARINDA YENİ TRENDLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD012 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD013 Türkçe KADIN VE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD014 Türkçe KARŞILAŞTIRMALI ANTRENÖR EĞİTİM PROGRAMLARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD015 Türkçe MESLEKİ İNGİLİZCE Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD016 Türkçe MOTİVASYON TEKNİKLERİ VE HEDEF BELİRLEME Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD017 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD018 Türkçe ÖZEL KURUM VE KURULUŞLARDA SPOR YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD019 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD020 Türkçe SPOR ANİMATÖRLÜĞÜ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD021 Türkçe SPOR ENDÜSTRİSİ VE PAZARLAMA Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD022 Türkçe SPOR HUKUKU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD023 Türkçe SPOR KÜLTÜR VE FELSEFESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD024 Türkçe SPOR TARİHİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD025 Türkçe SPOR TARİHİ VE TÜRK SPOR TEŞKİLATI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD026 Türkçe SPOR TESİSLERİ PLANLAMA VE İŞLETMESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD027 Türkçe SPOR VE SİYASET PARADOKSU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD028 Türkçe SPOR YÖNETİMİNDE MOTİVASYONEL YAKLAŞIMLAR Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD029 Türkçe SPORDA EKONOMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD030 Türkçe SPORDA ETİK DEĞERLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD031 Türkçe SPORDA İLETİŞİM VE HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD032 Türkçe SPORDA İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD033 Türkçe SPORDA MÜSABAKA ANALİZİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD034 Türkçe SPORDA PERFORMANS MONİTÖRİZASYONU Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD035 Türkçe SPORDA PERFORMANS TESTLERİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD036 Türkçe SPORDA PROJELER Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD037 Türkçe SPORDA PSİKOLOJİK YARDIM BECERİLERİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD038 Türkçe SPORDA SAHA VE MALZEME BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD039 Türkçe SPORDA SOSYAL GÜVENLİK Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD040 Türkçe SPORDA TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD041 Türkçe SPORUN SOSYAL PSİKOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD042 Türkçe YAŞ GELİŞİMİ VE BASAMAKLARI Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD043 Türkçe YAŞLILIK VE EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 3
ANTTSD044 Türkçe YEREL YÖNETİMLER VE SPOR Seçmeli 2 - - 3