GERİ DÖN

Lisans Programları


MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ - ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ - - LİSANS



Program Tanıtımı

Elektronik Mühendisliği Bölümü 2007 yılında kurulmuştur, 2009 yılında eğitim - öğretime başlamıştır.

Bu programı başarıyla tamamlayan öğrencilere Elektrik-Elektronik Mühendisliği Lisans Diploması verilir ve Elektrik Elektronik Mühendisi ünvanı alırlar.

Lisans

Bölüme kayıt yaptırmak isteyen öğrenci, üniversitenin akademik ve yasal mevzuatı çerçevesinde ÖSYM tarafından belirlenen süreçleri tamamlamak / sınavları başarmış olmak zorundadır. Yurtiçi veya dışında eşdeğer programda öğrenimine başlamış bir öğrenci yatay geçiş için başvuru yapabilir. Öğrencilerin kabulü dönem başlamadan, her bir öğrencinin şartları ve başvuru yaptığı derece dikkate alınarak incelenir ve özel olarak değerlendirilir. Üniversiteye giriş hakkında daha etraflı bilgi Kurum Tanıtım Kataloğu`nda mevcuttur. Üniversite tarafından onaylanmış ve bir anlaşma ile sınırları belirlenmiş öğrenci değişim programları kapsamında yurtdışından gelen öğrenciler bölümde İngilizce olarak verilen dersleri alabilirler. Öğrenci Türkçe dil bilgisi yeterliliğine sahipse Ders Planı`nda belirtilen herhangi bir Türkçe derse kayıt yaptırabilir.

Yozgat Bozok Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler,bazı derslerden belirli yönetmelikler çerçevesinde muaf olabilirler. Başka bir kurumda alınan dersin içeriğinin, Yozgat Bozok Üniversitesi’nde verilen dersin içeriğine uygun olması ve fakülte tarafından onaylanması durumunda, öğrenci bu dersten muaf tutulabilir.

Programda mevcut olan (toplam 240 AKTS karşılığı) derslerin tümünü başarıyla tamamlamak için 4.00 üzerinden en az 2.0 ağırlıklı not ortalaması elde etmek

Bir akademik yıl 14 haftalık iki yarıyıldan oluşmaktadır. Bu süreye kayıt ve final sınavı süreleri de dahildir. Ayrıca gerekli görülen derslerden yaz okulu da açılmaktadır. Bölümde eğitim dili Türkçe’dir.

1 Kamu ve özel sektörde teknik personel, eğitimci, araştırmacı ve yönetici olarak çalışan
2 Bireysel ya da ortaklık esasına dayanan, yenilikçi ve/veya girişimci bir anlayışla işletme sahibi olarak mühendislik hizmetleri veren
3 Elektrik-Elektronik sektörü veya diğer sektörlerde mesleki iş birliklerini de içerebilecek projeler üreten ve danışmanlık hizmetleri sağlayan
4 Ulusal ve uluslararası alanda bilimsel araştırmalar ve lisansüstü çalışmalar yapan meslek etiğine sahip mühendisler yetiştirmektir.

Mezun olan öğrenciler kendi ilgi alanları çerçevesinde başta mühendislik, akademik kariyer yapmak olmak üzere diğer kamu ve özel kurumlarında Elektrik-Elektronik Mühendisi olarak çalışmaktadırlar.

Lisans eğitimini başarı ile tamamlayan adaylar ALES sınavından geçerli not almaları ve yeterli düzeyde İngilizce dil bilgisine sahip olmaları koşuluyla lisansüstü programlarda öğrenim görebilirler.

Öğrencilerimiz Yozgat Bozok Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğine tabidirler.

Tüm derslerini (240AKTS) 4.00 üzerinden en az 2.0 ağırlıklı not ortalaması ile tamamlayan ve 60 günlük staj yükümlülüklerini yerine getiren öğrenciler diploma almaya hak kazanır.

Tam Zamanlı

Prof. Dr. Murat UZAM, e-mail: murat.uzam@bozok.edu.tr

Bölümümüz, yeterli derecede öğretim elemanına ve laboratuvar olanaklarına sahiptir. Bölümümüz 2 Profesör, 8 Dr. Öğretim Üyesi ve 3 Araştırma Görevlisine sahiptir. Bununla birlikte, bölümümüzde; . Bilgisayar Laboratuvarı . Devreler ve Sistemler Laboratuvarı . Elektrik Makinaları Laboratuvarı . Mikroişlemciler Laboratuvarı . PLC Laboratuvarı bulunmaktadır.


Program Çıktıları

1 Karmaşık Elektrik-Elektronik Mühendisliği problemlerini saptama, tanımlama, formüle etme ve çözme becerisi; bu amaçla uygun analiz ve modelleme yöntemlerini seçme ve uygulama becerisi.
2 Matematik, fen bilimleri ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği konularında yeterli bilgi birikimi; bu alanlardaki kuramsal ve uygulamalı bilgileri Elektrik-Elektronik Mühendisliği problemlerini modelleme ve çözme için uygulayabilme becerisi.
3 Karmaşık bir sistemi, süreci, cihazı veya ürünü gerçekçi kısıtlar ve koşullar altında, belirli gereksinimleri karşılayacak şekilde tasarlama becerisi; bu amaçla modern tasarım yöntemlerini uygulama becerisi.
4 Elektrik-Elektronik Mühendisliği uygulamaları için gerekli olan modern teknik ve araçları geliştirme, seçme ve kullanma becerisi; bilişim teknolojilerini etkin bir şekilde kullanma becerisi.
5 Elektrik-Elektronik Mühendisliği problemlerinin incelenmesi için deney tasarlama, deney yapma, veri toplama, sonuçları analiz etme ve yorumlama becerisi.
6 Disiplin içi ve çok disiplinli takımlarda etkin biçimde çalışabilme becerisi; bireysel çalışma becerisi.
7 Türkçe sözlü ve yazılı etkin iletişim kurma becerisi; en az bir yabancı dil bilgisi.
8 Yaşam boyu öğrenmenin gerekliliği bilinci; bilgiye erişebilme, bilim ve teknolojideki gelişmeleri izleme ve kendini sürekli yenileme becerisi.
9 Mesleki ve etik sorumluluk bilinci.
10 Proje yönetimi ile risk yönetimi ve değişiklik yönetimi gibi iş hayatındaki uygulamalar hakkında bilgi; girişimcilik, yenilikçilik ve sürdürebilir kalkınma hakkında farkındalık.
11 Elektrik-Elektronik Mühendisliği uygulamalarının evrensel ve toplumsal boyutlarda sağlık, çevre ve güvenlik üzerindeki etkileri ile çağın sorunları hakkında bilgi; mühendislik çözümlerinin hukuksal sonuçları konusunda farkındalık.

Program Çıktıları - Türkiye Yüksek Öğretim Yeterlilikler Çerçevesi İlişkilendirme

TYYÇ
Program Çıktıları
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
BİLGİ
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BECERİ
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Öğrenme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( İletişim ve Sosyal Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Alana Özgü Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[TemelAlanCiktisi]

Program Çıktıları
BİLGİ
BECERİLER
YETKİNLİKLER
Kuramsal Olgusal
Bilişsel Uygulamalı
Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği
Öğrenme Yetkinliği
İletişim ve Sosyal Yetkinlik
Alana Özgü Yetkinlik
1
1
2
3
4
5
1
2
1
2
3
4
5
6
7
1
2
3
4
5
1
2
3
Karmaşık Elektrik-Elektronik Mühendisliği problemlerini saptama, tanımlama, formüle etme ve çözme becerisi; bu amaçla uygun analiz ve modelleme yöntemlerini seçme ve uygulama becerisi.
Matematik, fen bilimleri ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği konularında yeterli bilgi birikimi; bu alanlardaki kuramsal ve uygulamalı bilgileri Elektrik-Elektronik Mühendisliği problemlerini modelleme ve çözme için uygulayabilme becerisi.
Karmaşık bir sistemi, süreci, cihazı veya ürünü gerçekçi kısıtlar ve koşullar altında, belirli gereksinimleri karşılayacak şekilde tasarlama becerisi; bu amaçla modern tasarım yöntemlerini uygulama becerisi.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği uygulamaları için gerekli olan modern teknik ve araçları geliştirme, seçme ve kullanma becerisi; bilişim teknolojilerini etkin bir şekilde kullanma becerisi.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği problemlerinin incelenmesi için deney tasarlama, deney yapma, veri toplama, sonuçları analiz etme ve yorumlama becerisi.
Disiplin içi ve çok disiplinli takımlarda etkin biçimde çalışabilme becerisi; bireysel çalışma becerisi.
Türkçe sözlü ve yazılı etkin iletişim kurma becerisi; en az bir yabancı dil bilgisi.
Yaşam boyu öğrenmenin gerekliliği bilinci; bilgiye erişebilme, bilim ve teknolojideki gelişmeleri izleme ve kendini sürekli yenileme becerisi.
Mesleki ve etik sorumluluk bilinci.
Proje yönetimi ile risk yönetimi ve değişiklik yönetimi gibi iş hayatındaki uygulamalar hakkında bilgi; girişimcilik, yenilikçilik ve sürdürebilir kalkınma hakkında farkındalık.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği uygulamalarının evrensel ve toplumsal boyutlarda sağlık, çevre ve güvenlik üzerindeki etkileri ile çağın sorunları hakkında bilgi; mühendislik çözümlerinin hukuksal sonuçları konusunda farkındalık.

Ders Planı

D : Ders U: Uygulama L: Laboratuvar
1. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ATA001 Türkçe ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I Zorunlu 2 - - 2
EEM111 Türkçe ALGORİTMALAR VE BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA I Zorunlu 2 2 - 5
EEM112 Türkçe ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Zorunlu 2 - - 4
INS115 Türkçe KİMYA Zorunlu 2 - 1 3
INS116 Türkçe FİZİK I Zorunlu 3 - 1 5
INS117 Türkçe MATEMATİK I Zorunlu 3 1 - 5
SIB001 Türkçe SİBER GÜVENLİĞİN TEMELLERİ Zorunlu 2 - - 2
TDI001 Türkçe TÜRK DİLİ I Zorunlu 2 - - 2
YDL001 Türkçe YABANCI DİL I (İNGİLİZCE) Zorunlu 2 - - 2
Toplam 20 3 2 30
2. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ATA002 Türkçe ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ II Zorunlu 2 - - 2
EEM121 Türkçe ALGORİTMALAR VE BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA II Zorunlu 2 2 - 5
EEM122 Türkçe LİNEER CEBİR Zorunlu 3 - - 5
INS123 Türkçe İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ I Zorunlu 2 - - 2
INS124 Türkçe FİZİK II Zorunlu 3 - 1 5
INS125 Türkçe MATEMATİK II Zorunlu 3 1 - 5
KP001 Türkçe KARİYER PLANLAMA Zorunlu 1 - - 2
TDI002 Türkçe TÜRK DİLİ II Zorunlu 2 - - 2
YDL002 Türkçe YABANCI DİL II (İNGİLİZCE) Zorunlu 2 - - 2
Toplam 20 3 1 30
3. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL01 Türkçe ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - 2
EEM232 Türkçe DEVRE ANALİZİ I Zorunlu 4 - - 5
EEM233 Türkçe LOJİK DEVRELER Zorunlu 3 - - 4
EEM234 Türkçe ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ İÇİN MALZEME BİLGİSİ Zorunlu 3 - - 3
EEM235 Türkçe DEVRE ANALİZİ LABORATUVARI I Zorunlu - - 2 3
EEM236 Türkçe LOJİK DEVRELER LABORATUVARI Zorunlu - - 2 3
EEM237 Türkçe BİLGİSAYAR DESTEKLİ DEVRE TASARIMI Zorunlu 3 - - 4
EEM238 Türkçe MESLEKİ YABANCI DİL I Zorunlu 2 - - 2
INS236 Türkçe MÜHENDİSLİK MATEMATİĞİ I Zorunlu 3 - - 4
Toplam 18 0 4 30
4. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL02 Türkçe ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - 2
EEM241 Türkçe MESLEKİ YABANCI DİL II Zorunlu 2 - - 2
EEM242 Türkçe DEVRE ANALİZİ II Zorunlu 4 - - 5
EEM243 Türkçe OLASILIK TEORİSİ Zorunlu 3 - - 3
EEM244 Türkçe ELEKTROMANYETİK ALAN TEORİSİ Zorunlu 4 - - 5
EEM245 Türkçe DEVRE ANALİZİ LABORATUVARI II Zorunlu - - 2 2
EEM246 Türkçe STAJ I Zorunlu - - - 4
EEM247 Türkçe BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM Zorunlu 3 - - 3
INS246 Türkçe MÜHENDİSLİK MATEMATİĞİ II Zorunlu 3 - - 4
Toplam 19 0 2 30
5. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL03 Türkçe ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - 2
EEM351 Türkçe ANALOG ELEKTRONİK Zorunlu 3 - - 4
EEM352 Türkçe ELEKTRİK MAKİNALARI I Zorunlu 3 - - 4
EEM353 Türkçe İŞARETLER VE SİSTEMLER Zorunlu 3 - - 4
EEM354 Türkçe KONTROL SİSTEMLERİ Zorunlu 3 - - 4
EEM355 Türkçe ELEKTROMANYETİK DALGA TEORİSİ Zorunlu 3 - - 4
EEM356 Türkçe ANALOG ELEKTRONİK LABORATUVARI Zorunlu - - 2 3
TSD001 Türkçe TEKNİK SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - 5
Toplam 15 0 2 30
6. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL04 Türkçe ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - 2
EEM361 Türkçe DİJİTAL ELEKTRONİK Zorunlu 3 - - 4
EEM362 Türkçe ELEKTRİK MAKİNALARI II Zorunlu 3 - - 4
EEM363 Türkçe MİKRODENETLEYİCİLER VE UYGULAMALARI Zorunlu 3 - - 5
EEM364 Türkçe DİJİTAL ELEKTRONİK LABORATUVARI Zorunlu - 2 - 2
EEM365 Türkçe HABERLEŞME TEORİSİ Zorunlu 3 - - 4
EEM366 Türkçe HABERLEŞME TEORİSİ LABORATUVARI Zorunlu - - 2 2
EEM367 Türkçe ELEKTRİK MAKİNALARI LABORATUVARI Zorunlu - - 2 2
TSD002 Türkçe TEKNİK SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - 5
Toplam 12 2 4 30
7. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL05 Türkçe ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - 2
EEM471 Türkçe ELEKTRİK- ELEKTRONİK TASARIM UYGULAMASI Zorunlu - 2 - 4
EEM472 Türkçe STAJ II Zorunlu - - - 4
TSD003 Türkçe TEKNİK SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - 20
Toplam 0 2 0 30
8. Dönem
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL06 Türkçe ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - 2
EEM481 Türkçe BİTİRME ÖDEVİ Zorunlu - 4 - 6
INS481 Türkçe İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ II Zorunlu 2 - - 2
TSD004 Türkçe TEKNİK SEÇMELİ DERS Seçmeli - - - 20
Toplam 2 4 0 30
ADSL01 - ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL-001 Türkçe GÜNCEL EKONOMİK SORUNLAR-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-002 Türkçe SOSYO-KÜLTÜREL DEĞİŞİM VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-003 Türkçe TARLA BİTKİLERİNDE MODERN UYGULAMALAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-005 Türkçe ENDÜSTRİYEL KENEVİR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-006 Türkçe TARIM VE DOĞA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-007 Türkçe EKONOMİK GELİŞME VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-008 Türkçe HAYVANCILIKTA PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-009 Türkçe GİRİŞİMCİLİK-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-010 Türkçe GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU Seçmeli 2 - - 2
ADSL-011 Türkçe PARA TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-012 Türkçe ANADOLU KÜLTÜR TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-013 Türkçe ESKİ ÖNASYA'DA MİTOLOJİ VE İKONOGRAFİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-014 Türkçe ANTİK DÖNEM RESİM SANATI-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-015 Türkçe BİYOLOJİDE GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-017 Türkçe BİLİM TARİHİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-018 Türkçe FİZİK VE YAŞAM I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-019 Türkçe İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-020 Türkçe FOTOĞRAF TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-021 Türkçe DOĞAL AFETLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-022 Türkçe GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-023 Türkçe KUANTUM FİZİĞİ VE HAYAT Seçmeli 2 - - 2
ADSL-024 Türkçe GÜNEŞ ENERJİSİ VE TEKNOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-025 Türkçe FİZİKTE YENİ GELİŞMELER I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-027 Türkçe HAVA KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-028 Türkçe TEMEL LATİNCE-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-029 Türkçe TIBBİ JEOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-030 Türkçe IŞIK-MADDE ETKİLEŞİMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-031 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-032 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 2
ADSL-033 Türkçe YAŞAM BOYU SPOR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-034 Türkçe ÇOCUK VE OYUN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-035 Türkçe MEDENİ HUKUK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-037 Türkçe RUSÇA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-038 Türkçe SU KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-039 Türkçe KİMYA TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-040 Türkçe SOSYAL PSİKOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-041 Türkçe KENT JEOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-042 Türkçe DİNLERDE İBADET Seçmeli 2 - - 2
ADSL-045 Türkçe HADİS VE SÜNNETİN ÖNEMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-047 Türkçe İSLAM AHLAKI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-048 Türkçe TOHUMLUK ENDÜSTRİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-049 Türkçe ORGANİK TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-050 Türkçe TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-051 Türkçe ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-052 Türkçe AKADEMİK GİRİŞİMCİLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-053 Türkçe HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-054 Türkçe REKLAM VE BİLİNÇALTI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-055 Türkçe TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-056 Türkçe PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞI GÜÇLENDİRME Seçmeli 2 - - 2
ADSL-057 Türkçe YAŞLANMAK VE YAŞLILIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-058 Türkçe HASTALIK BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-059 Türkçe İLK YARDIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-060 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-061 Türkçe AİLE SAĞLIĞI VE DANIŞMANLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-062 Türkçe İLAÇ KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-063 Türkçe YAŞAMDA ORGANİK KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-064 Türkçe SANAT VE KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-065 Türkçe GÜNLÜK YAŞAMDA KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-066 Türkçe DEPREM VE İNSAN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-067 Türkçe SÜS TAŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-068 Türkçe HOBİ AMAÇLI SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-069 Türkçe EGZOTİK MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-070 Türkçe İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA ARZ GÜVENLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-071 Türkçe ÇİM ALAN TESİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-072 Türkçe HOBİ AMAÇLI MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-073 Türkçe TEMEL TARIM TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-074 Türkçe SAKSIDA ÇİÇEK YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-075 Türkçe SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-076 Türkçe BAHÇE SANATI VE PEYZAJ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-077 Türkçe ÇİÇEK BAKIMI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-078 Türkçe HOBİ SEBZECİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-079 Türkçe ŞİFALI MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-080 Türkçe PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-081 Türkçe DİNLER VE SEMBOLLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-082 Türkçe AĞ TEMELLERİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-084 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-II Seçmeli 2 - - 2
ADSL-085 Türkçe MUKADDES KİTABIMIZ KUR'AN-I KERİM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-086 Türkçe HOBİ BALIKÇILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-087 Türkçe YEŞİL KİMYA VE TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-088 Türkçe Gelışımın Dını ve Ahlakı Boyutları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-089 Türkçe Rus Edebıyatı Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-090 Türkçe Stress ve Öfke Kontrolü Seçmeli 2 - - 2
ADSL-091 Türkçe AB Gençlık Proje Fırsatları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-092 Türkçe Fransızca Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-093 Türkçe Balkon ve Teraslarda Çılek Yetıştırıcılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-094 Türkçe Permakültür Bahçecılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-095 Türkçe İlaç Bıtkılerın Etken Maddelerı ve Kullanımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-096 Türkçe Beslenme ve Su Ürünlerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-097 Türkçe Sürdürülebılır Hayvancılık ve İklım Değışıklığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-098 Türkçe Anadolu Türk Mımarlık Tarıhı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-099 Türkçe Kıtap Okuma ve Yorumlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-100 Türkçe Temel Yoga Pratığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-101 Türkçe Bılımsel Muhakeme Becerılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-102 Türkçe Afet Yönetımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-103 Türkçe Küresel İklım Değışıklığı Farkındalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-104 Türkçe Sanat Etkınlıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-106 Türkçe Görgü Kuralları ve Protokol Seçmeli 2 - - 2
ADSL-110 Türkçe Oryantırıng Seçmeli 2 - - 2
ADSL-111 Türkçe Beden Eğıtımı ve Spor Seçmeli 2 - - 2
ADSL-112 Türkçe Doğada Yaşam ve Hayatta Kalma Seçmeli 2 - - 2
ADSL-113 Türkçe Araç Arızaları ve Bakımları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-114 Türkçe Günümüz Türk Halkları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-115 Türkçe Yozgat’ın Tarıhı Yerlerı ve Yapıları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-116 Türkçe Fınansal Okuryazarlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-117 Türkçe Satış ve İkna Teknıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-118 Türkçe Alternatıf Enerjı Bıtkılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-119 Türkçe Sanat Terapısı Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-120 Türkçe Keçe Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-121 Türkçe Hat Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-122 Türkçe Güzel Sanatlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-123 Türkçe Mınyatür Seçmeli 2 - - 2
ADSL-124 Türkçe Tarımda Enerjı ve Sürdürülebılırlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-125 Türkçe Bılgısayar Desteklı Tasarım (Solıdworks Eğıtımı) Seçmeli 2 - - 2
ADSL-126 Türkçe Bılgısayar Desteklı AutoCAD Katı Modelleme Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-127 Türkçe Motor ve Araç Teknolojısı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-128 Türkçe Olay Yerı Yönetımı ve Planlanması Seçmeli 2 - - 2
ADSL-129 Türkçe Afetlerde Salgın hastalıklar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-130 Türkçe Makıne ve Tezgâhlarda İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-131 Türkçe Yapı İşlerınde İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-132 Türkçe Dıjıtal Pazarlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-133 Türkçe Genel ve Tarımsal Kooperatıfçılık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-134 Türkçe Sağlıkta Hıdroterapı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-135 Türkçe Kanser Hastalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-136 Türkçe İşaret Dılı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-137 Türkçe Sağlık hızmetlerınde araştırma, ınceleme ve değerlendırme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-138 Türkçe Tıbbı cıhaz ve malzemelerın tanıtımı ve uygulama sahaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-139 Türkçe Sağlık bılımınde ve yönetımınde etık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-140 Türkçe İçılebılır Su Kaynakları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-141 Türkçe Uyuşturucu ıle Mücadele   Seçmeli 2 - - 2
ADSL-142 Türkçe Beslenme Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 2
ADSL-143 Türkçe Hıbrıt ve Elektrıklı Taşıtlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-144 Türkçe Depreme Karşı Dayanıklı Evler Seçmeli 2 - - 2
ADSL-145 Türkçe Osmanlı Türkçesıne Gırış Seçmeli 2 - - 2
ADSL-147 Türkçe Hastalıklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-148 Türkçe Özel Gereksınımlı Çocuklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-149 Türkçe Yaşam Boyu Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-150 Türkçe Fızıksel Aktıvıte ve Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-153 Türkçe YAĞLI TOHUMLU BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-154 Türkçe UÇUCU YAĞLAR VE KULLANIM ALANLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-155 Türkçe BİTKİSEL YAĞLARIN ENDÜSTRİYEL KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-156 Türkçe KRONİK HASTALIKLARDA EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-157 Türkçe BEL VE BOYUN SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-159 Türkçe GÖZ SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-160 Türkçe TEMEL ALMANCA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-161 Türkçe KANSERDE GEN TERAPİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-162 Türkçe HÜCRE ÖLÜM MEKANİZMALARI VE YOLLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-163 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-164 Türkçe SAĞLIKLI YAŞAM DİNAMİKLERİ GELİŞTİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-165 Türkçe TEMEL LABORATUVAR TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-166 Türkçe SAĞLIK HİZMETLERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-169 Türkçe TEMEL JAPONCA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-170 Türkçe HELAL SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-172 Türkçe TÜRK MUTFAK TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-174 Türkçe DİKKAT KAVRAMI VE SAĞLIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-175 Türkçe HARİTA BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-176 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA TEKNİKLERİ VE CBS Seçmeli 2 - - 2
ADSL02 - ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL-001 Türkçe GÜNCEL EKONOMİK SORUNLAR-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-002 Türkçe SOSYO-KÜLTÜREL DEĞİŞİM VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-003 Türkçe TARLA BİTKİLERİNDE MODERN UYGULAMALAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-005 Türkçe ENDÜSTRİYEL KENEVİR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-006 Türkçe TARIM VE DOĞA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-007 Türkçe EKONOMİK GELİŞME VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-008 Türkçe HAYVANCILIKTA PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-009 Türkçe GİRİŞİMCİLİK-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-010 Türkçe GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU Seçmeli 2 - - 2
ADSL-011 Türkçe PARA TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-012 Türkçe ANADOLU KÜLTÜR TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-013 Türkçe ESKİ ÖNASYA'DA MİTOLOJİ VE İKONOGRAFİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-014 Türkçe ANTİK DÖNEM RESİM SANATI-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-015 Türkçe BİYOLOJİDE GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-017 Türkçe BİLİM TARİHİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-018 Türkçe FİZİK VE YAŞAM I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-019 Türkçe İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-020 Türkçe FOTOĞRAF TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-021 Türkçe DOĞAL AFETLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-022 Türkçe GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-023 Türkçe KUANTUM FİZİĞİ VE HAYAT Seçmeli 2 - - 2
ADSL-024 Türkçe GÜNEŞ ENERJİSİ VE TEKNOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-025 Türkçe FİZİKTE YENİ GELİŞMELER I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-027 Türkçe HAVA KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-028 Türkçe TEMEL LATİNCE-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-029 Türkçe TIBBİ JEOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-030 Türkçe IŞIK-MADDE ETKİLEŞİMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-031 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-032 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 2
ADSL-033 Türkçe YAŞAM BOYU SPOR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-034 Türkçe ÇOCUK VE OYUN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-035 Türkçe MEDENİ HUKUK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-037 Türkçe RUSÇA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-038 Türkçe SU KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-039 Türkçe KİMYA TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-040 Türkçe SOSYAL PSİKOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-041 Türkçe KENT JEOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-042 Türkçe DİNLERDE İBADET Seçmeli 2 - - 2
ADSL-045 Türkçe HADİS VE SÜNNETİN ÖNEMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-047 Türkçe İSLAM AHLAKI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-048 Türkçe TOHUMLUK ENDÜSTRİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-049 Türkçe ORGANİK TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-050 Türkçe TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-051 Türkçe ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-052 Türkçe AKADEMİK GİRİŞİMCİLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-053 Türkçe HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-054 Türkçe REKLAM VE BİLİNÇALTI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-055 Türkçe TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-056 Türkçe PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞI GÜÇLENDİRME Seçmeli 2 - - 2
ADSL-057 Türkçe YAŞLANMAK VE YAŞLILIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-058 Türkçe HASTALIK BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-059 Türkçe İLK YARDIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-060 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-061 Türkçe AİLE SAĞLIĞI VE DANIŞMANLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-062 Türkçe İLAÇ KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-063 Türkçe YAŞAMDA ORGANİK KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-064 Türkçe SANAT VE KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-065 Türkçe GÜNLÜK YAŞAMDA KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-066 Türkçe DEPREM VE İNSAN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-067 Türkçe SÜS TAŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-068 Türkçe HOBİ AMAÇLI SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-069 Türkçe EGZOTİK MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-070 Türkçe İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA ARZ GÜVENLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-071 Türkçe ÇİM ALAN TESİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-072 Türkçe HOBİ AMAÇLI MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-073 Türkçe TEMEL TARIM TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-074 Türkçe SAKSIDA ÇİÇEK YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-075 Türkçe SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-076 Türkçe BAHÇE SANATI VE PEYZAJ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-077 Türkçe ÇİÇEK BAKIMI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-078 Türkçe HOBİ SEBZECİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-079 Türkçe ŞİFALI MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-080 Türkçe PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-081 Türkçe DİNLER VE SEMBOLLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-082 Türkçe AĞ TEMELLERİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-084 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-II Seçmeli 2 - - 2
ADSL-085 Türkçe MUKADDES KİTABIMIZ KUR'AN-I KERİM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-086 Türkçe HOBİ BALIKÇILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-087 Türkçe YEŞİL KİMYA VE TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-088 Türkçe Gelışımın Dını ve Ahlakı Boyutları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-089 Türkçe Rus Edebıyatı Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-090 Türkçe Stress ve Öfke Kontrolü Seçmeli 2 - - 2
ADSL-091 Türkçe AB Gençlık Proje Fırsatları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-092 Türkçe Fransızca Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-093 Türkçe Balkon ve Teraslarda Çılek Yetıştırıcılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-094 Türkçe Permakültür Bahçecılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-095 Türkçe İlaç Bıtkılerın Etken Maddelerı ve Kullanımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-096 Türkçe Beslenme ve Su Ürünlerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-097 Türkçe Sürdürülebılır Hayvancılık ve İklım Değışıklığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-098 Türkçe Anadolu Türk Mımarlık Tarıhı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-099 Türkçe Kıtap Okuma ve Yorumlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-100 Türkçe Temel Yoga Pratığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-101 Türkçe Bılımsel Muhakeme Becerılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-102 Türkçe Afet Yönetımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-103 Türkçe Küresel İklım Değışıklığı Farkındalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-104 Türkçe Sanat Etkınlıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-106 Türkçe Görgü Kuralları ve Protokol Seçmeli 2 - - 2
ADSL-110 Türkçe Oryantırıng Seçmeli 2 - - 2
ADSL-111 Türkçe Beden Eğıtımı ve Spor Seçmeli 2 - - 2
ADSL-112 Türkçe Doğada Yaşam ve Hayatta Kalma Seçmeli 2 - - 2
ADSL-113 Türkçe Araç Arızaları ve Bakımları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-114 Türkçe Günümüz Türk Halkları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-115 Türkçe Yozgat’ın Tarıhı Yerlerı ve Yapıları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-116 Türkçe Fınansal Okuryazarlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-117 Türkçe Satış ve İkna Teknıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-118 Türkçe Alternatıf Enerjı Bıtkılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-119 Türkçe Sanat Terapısı Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-120 Türkçe Keçe Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-121 Türkçe Hat Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-122 Türkçe Güzel Sanatlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-123 Türkçe Mınyatür Seçmeli 2 - - 2
ADSL-124 Türkçe Tarımda Enerjı ve Sürdürülebılırlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-125 Türkçe Bılgısayar Desteklı Tasarım (Solıdworks Eğıtımı) Seçmeli 2 - - 2
ADSL-126 Türkçe Bılgısayar Desteklı AutoCAD Katı Modelleme Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-127 Türkçe Motor ve Araç Teknolojısı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-128 Türkçe Olay Yerı Yönetımı ve Planlanması Seçmeli 2 - - 2
ADSL-129 Türkçe Afetlerde Salgın hastalıklar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-130 Türkçe Makıne ve Tezgâhlarda İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-131 Türkçe Yapı İşlerınde İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-132 Türkçe Dıjıtal Pazarlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-133 Türkçe Genel ve Tarımsal Kooperatıfçılık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-134 Türkçe Sağlıkta Hıdroterapı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-135 Türkçe Kanser Hastalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-136 Türkçe İşaret Dılı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-137 Türkçe Sağlık hızmetlerınde araştırma, ınceleme ve değerlendırme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-138 Türkçe Tıbbı cıhaz ve malzemelerın tanıtımı ve uygulama sahaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-139 Türkçe Sağlık bılımınde ve yönetımınde etık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-140 Türkçe İçılebılır Su Kaynakları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-141 Türkçe Uyuşturucu ıle Mücadele   Seçmeli 2 - - 2
ADSL-142 Türkçe Beslenme Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 2
ADSL-143 Türkçe Hıbrıt ve Elektrıklı Taşıtlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-144 Türkçe Depreme Karşı Dayanıklı Evler Seçmeli 2 - - 2
ADSL-145 Türkçe Osmanlı Türkçesıne Gırış Seçmeli 2 - - 2
ADSL-147 Türkçe Hastalıklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-148 Türkçe Özel Gereksınımlı Çocuklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-149 Türkçe Yaşam Boyu Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-150 Türkçe Fızıksel Aktıvıte ve Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-153 Türkçe YAĞLI TOHUMLU BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-154 Türkçe UÇUCU YAĞLAR VE KULLANIM ALANLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-155 Türkçe BİTKİSEL YAĞLARIN ENDÜSTRİYEL KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-156 Türkçe KRONİK HASTALIKLARDA EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-157 Türkçe BEL VE BOYUN SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-159 Türkçe GÖZ SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-160 Türkçe TEMEL ALMANCA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-161 Türkçe KANSERDE GEN TERAPİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-162 Türkçe HÜCRE ÖLÜM MEKANİZMALARI VE YOLLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-163 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-164 Türkçe SAĞLIKLI YAŞAM DİNAMİKLERİ GELİŞTİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-165 Türkçe TEMEL LABORATUVAR TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-166 Türkçe SAĞLIK HİZMETLERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-169 Türkçe TEMEL JAPONCA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-170 Türkçe HELAL SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-172 Türkçe TÜRK MUTFAK TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-174 Türkçe DİKKAT KAVRAMI VE SAĞLIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-175 Türkçe HARİTA BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-176 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA TEKNİKLERİ VE CBS Seçmeli 2 - - 2
ADSL03 - ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL-001 Türkçe GÜNCEL EKONOMİK SORUNLAR-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-002 Türkçe SOSYO-KÜLTÜREL DEĞİŞİM VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-003 Türkçe TARLA BİTKİLERİNDE MODERN UYGULAMALAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-005 Türkçe ENDÜSTRİYEL KENEVİR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-006 Türkçe TARIM VE DOĞA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-007 Türkçe EKONOMİK GELİŞME VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-008 Türkçe HAYVANCILIKTA PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-009 Türkçe GİRİŞİMCİLİK-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-010 Türkçe GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU Seçmeli 2 - - 2
ADSL-011 Türkçe PARA TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-012 Türkçe ANADOLU KÜLTÜR TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-013 Türkçe ESKİ ÖNASYA'DA MİTOLOJİ VE İKONOGRAFİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-014 Türkçe ANTİK DÖNEM RESİM SANATI-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-015 Türkçe BİYOLOJİDE GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-017 Türkçe BİLİM TARİHİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-018 Türkçe FİZİK VE YAŞAM I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-019 Türkçe İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-020 Türkçe FOTOĞRAF TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-021 Türkçe DOĞAL AFETLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-022 Türkçe GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-023 Türkçe KUANTUM FİZİĞİ VE HAYAT Seçmeli 2 - - 2
ADSL-024 Türkçe GÜNEŞ ENERJİSİ VE TEKNOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-025 Türkçe FİZİKTE YENİ GELİŞMELER I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-027 Türkçe HAVA KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-028 Türkçe TEMEL LATİNCE-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-029 Türkçe TIBBİ JEOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-030 Türkçe IŞIK-MADDE ETKİLEŞİMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-031 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-032 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 2
ADSL-033 Türkçe YAŞAM BOYU SPOR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-034 Türkçe ÇOCUK VE OYUN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-035 Türkçe MEDENİ HUKUK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-037 Türkçe RUSÇA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-038 Türkçe SU KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-039 Türkçe KİMYA TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-040 Türkçe SOSYAL PSİKOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-041 Türkçe KENT JEOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-042 Türkçe DİNLERDE İBADET Seçmeli 2 - - 2
ADSL-045 Türkçe HADİS VE SÜNNETİN ÖNEMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-047 Türkçe İSLAM AHLAKI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-048 Türkçe TOHUMLUK ENDÜSTRİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-049 Türkçe ORGANİK TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-050 Türkçe TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-051 Türkçe ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-052 Türkçe AKADEMİK GİRİŞİMCİLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-053 Türkçe HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-054 Türkçe REKLAM VE BİLİNÇALTI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-055 Türkçe TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-056 Türkçe PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞI GÜÇLENDİRME Seçmeli 2 - - 2
ADSL-057 Türkçe YAŞLANMAK VE YAŞLILIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-058 Türkçe HASTALIK BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-059 Türkçe İLK YARDIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-060 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-061 Türkçe AİLE SAĞLIĞI VE DANIŞMANLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-062 Türkçe İLAÇ KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-063 Türkçe YAŞAMDA ORGANİK KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-064 Türkçe SANAT VE KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-065 Türkçe GÜNLÜK YAŞAMDA KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-066 Türkçe DEPREM VE İNSAN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-067 Türkçe SÜS TAŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-068 Türkçe HOBİ AMAÇLI SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-069 Türkçe EGZOTİK MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-070 Türkçe İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA ARZ GÜVENLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-071 Türkçe ÇİM ALAN TESİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-072 Türkçe HOBİ AMAÇLI MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-073 Türkçe TEMEL TARIM TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-074 Türkçe SAKSIDA ÇİÇEK YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-075 Türkçe SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-076 Türkçe BAHÇE SANATI VE PEYZAJ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-077 Türkçe ÇİÇEK BAKIMI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-078 Türkçe HOBİ SEBZECİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-079 Türkçe ŞİFALI MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-080 Türkçe PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-081 Türkçe DİNLER VE SEMBOLLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-082 Türkçe AĞ TEMELLERİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-084 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-II Seçmeli 2 - - 2
ADSL-085 Türkçe MUKADDES KİTABIMIZ KUR'AN-I KERİM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-086 Türkçe HOBİ BALIKÇILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-087 Türkçe YEŞİL KİMYA VE TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-088 Türkçe Gelışımın Dını ve Ahlakı Boyutları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-089 Türkçe Rus Edebıyatı Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-090 Türkçe Stress ve Öfke Kontrolü Seçmeli 2 - - 2
ADSL-091 Türkçe AB Gençlık Proje Fırsatları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-092 Türkçe Fransızca Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-093 Türkçe Balkon ve Teraslarda Çılek Yetıştırıcılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-094 Türkçe Permakültür Bahçecılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-095 Türkçe İlaç Bıtkılerın Etken Maddelerı ve Kullanımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-096 Türkçe Beslenme ve Su Ürünlerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-097 Türkçe Sürdürülebılır Hayvancılık ve İklım Değışıklığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-098 Türkçe Anadolu Türk Mımarlık Tarıhı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-099 Türkçe Kıtap Okuma ve Yorumlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-100 Türkçe Temel Yoga Pratığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-101 Türkçe Bılımsel Muhakeme Becerılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-102 Türkçe Afet Yönetımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-103 Türkçe Küresel İklım Değışıklığı Farkındalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-104 Türkçe Sanat Etkınlıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-106 Türkçe Görgü Kuralları ve Protokol Seçmeli 2 - - 2
ADSL-110 Türkçe Oryantırıng Seçmeli 2 - - 2
ADSL-111 Türkçe Beden Eğıtımı ve Spor Seçmeli 2 - - 2
ADSL-112 Türkçe Doğada Yaşam ve Hayatta Kalma Seçmeli 2 - - 2
ADSL-113 Türkçe Araç Arızaları ve Bakımları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-114 Türkçe Günümüz Türk Halkları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-115 Türkçe Yozgat’ın Tarıhı Yerlerı ve Yapıları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-116 Türkçe Fınansal Okuryazarlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-117 Türkçe Satış ve İkna Teknıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-118 Türkçe Alternatıf Enerjı Bıtkılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-119 Türkçe Sanat Terapısı Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-120 Türkçe Keçe Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-121 Türkçe Hat Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-122 Türkçe Güzel Sanatlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-123 Türkçe Mınyatür Seçmeli 2 - - 2
ADSL-124 Türkçe Tarımda Enerjı ve Sürdürülebılırlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-125 Türkçe Bılgısayar Desteklı Tasarım (Solıdworks Eğıtımı) Seçmeli 2 - - 2
ADSL-126 Türkçe Bılgısayar Desteklı AutoCAD Katı Modelleme Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-127 Türkçe Motor ve Araç Teknolojısı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-128 Türkçe Olay Yerı Yönetımı ve Planlanması Seçmeli 2 - - 2
ADSL-129 Türkçe Afetlerde Salgın hastalıklar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-130 Türkçe Makıne ve Tezgâhlarda İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-131 Türkçe Yapı İşlerınde İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-132 Türkçe Dıjıtal Pazarlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-133 Türkçe Genel ve Tarımsal Kooperatıfçılık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-134 Türkçe Sağlıkta Hıdroterapı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-135 Türkçe Kanser Hastalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-136 Türkçe İşaret Dılı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-137 Türkçe Sağlık hızmetlerınde araştırma, ınceleme ve değerlendırme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-138 Türkçe Tıbbı cıhaz ve malzemelerın tanıtımı ve uygulama sahaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-139 Türkçe Sağlık bılımınde ve yönetımınde etık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-140 Türkçe İçılebılır Su Kaynakları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-141 Türkçe Uyuşturucu ıle Mücadele   Seçmeli 2 - - 2
ADSL-142 Türkçe Beslenme Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 2
ADSL-143 Türkçe Hıbrıt ve Elektrıklı Taşıtlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-144 Türkçe Depreme Karşı Dayanıklı Evler Seçmeli 2 - - 2
ADSL-145 Türkçe Osmanlı Türkçesıne Gırış Seçmeli 2 - - 2
ADSL-147 Türkçe Hastalıklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-148 Türkçe Özel Gereksınımlı Çocuklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-149 Türkçe Yaşam Boyu Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-150 Türkçe Fızıksel Aktıvıte ve Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-153 Türkçe YAĞLI TOHUMLU BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-154 Türkçe UÇUCU YAĞLAR VE KULLANIM ALANLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-155 Türkçe BİTKİSEL YAĞLARIN ENDÜSTRİYEL KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-156 Türkçe KRONİK HASTALIKLARDA EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-157 Türkçe BEL VE BOYUN SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-159 Türkçe GÖZ SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-160 Türkçe TEMEL ALMANCA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-161 Türkçe KANSERDE GEN TERAPİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-162 Türkçe HÜCRE ÖLÜM MEKANİZMALARI VE YOLLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-163 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-164 Türkçe SAĞLIKLI YAŞAM DİNAMİKLERİ GELİŞTİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-165 Türkçe TEMEL LABORATUVAR TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-166 Türkçe SAĞLIK HİZMETLERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-169 Türkçe TEMEL JAPONCA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-170 Türkçe HELAL SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-172 Türkçe TÜRK MUTFAK TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-174 Türkçe DİKKAT KAVRAMI VE SAĞLIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-175 Türkçe HARİTA BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-176 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA TEKNİKLERİ VE CBS Seçmeli 2 - - 2
TSD001 - TEKNİK SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
BMH362 Türkçe GÖMÜLÜ SİSTEMLER Seçmeli 3 - - 4
BMH472 Türkçe BİLGİSAYAR MİMARİSİ Seçmeli 3 - - 4
BMH701 Türkçe GÖRÜNTÜ İŞLEMEYE GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH702 Türkçe ÖRÜNTÜ TANIMAYA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH704 Türkçe OPTİMİZASYON TEKNİKLERİ Seçmeli 3 - - 5
BMH705 Türkçe BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİN TEMELLERİ Seçmeli 3 - - 5
BMH706 Türkçe BULANIK MANTIĞA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH707 Türkçe SAYISAL İŞARET İŞLEME Seçmeli 3 - - 4
EEM701 Türkçe LİNEER OLMAYAN DEVRELER VE SİSTEMLER Seçmeli 3 - - 4
EEM702 Türkçe ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK Seçmeli 3 - - 5
EEM703 Türkçe PROGRAMLANABİLİR LOJİK ELEMANLARA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
EEM704 Türkçe VERİ HABERLEŞMESİ Seçmeli 3 - - 5
EEM705 Türkçe ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ Seçmeli 3 - - 5
EEM706 Türkçe ELEKTROMEKANİK KUMANDA SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM707 Türkçe GÜÇ ELEKTRONİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM709 Türkçe KABLOSUZ HABERLEŞME Seçmeli 3 - - 5
EEM711 Türkçe TESİS ORGANİZASYONU Seçmeli 3 - - 3
EEM712 Türkçe YÜKSEK GERİLİM TEKNİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM714 Türkçe VLSI TASARIMINA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 4
EEM715 Türkçe ANALOG TÜMDEVRE TASARIMI Seçmeli 3 - - 5
EEM717 Türkçe OPTOELEKTRONİK Seçmeli 3 - - 5
EEM718 Türkçe GÜÇ KALİTESİ Seçmeli 3 - - 3
EEM719 Türkçe FİBER OPTİK Seçmeli 3 - - 5
EEM720 Türkçe ENSTRÜMANTASYON ELEKTRONİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM721 Türkçe SAYISAL HABERLEŞME Seçmeli 3 - - 5
EEM722 Türkçe ELEKTROMANYETİK UYUMLULUK Seçmeli 3 - - 5
EEM723 Türkçe MİKRODALGA TEORİSİ Seçmeli 3 - - 5
EEM724 Türkçe YAPAY SİNİR AĞLARINA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
EEM725 Türkçe ELEKTRİK TESİSLERİ VE PROJE Seçmeli 3 - - 5
EEM726 Türkçe AYDINLATMA TEKNİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM727 Türkçe MİKRODALGA DEVRELERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM728 Türkçe İLETİM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM729 Türkçe DAĞITIM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM730 Türkçe GÜÇ SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM731 Türkçe İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA Seçmeli 3 - - 3
EEM732 Türkçe MATLAB'A GİRİŞ VE UYGULAMALARI Seçmeli 3 - - 5
EEM734 Türkçe ELEKTRİKLİ ARAÇ TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM735 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA Seçmeli 3 - - 5
EEM736 Türkçe WEB TABANLI PROGRAMLAMA Seçmeli 3 - - 4
EEM737 Türkçe İŞLETİM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 4
EEM738 Türkçe ENFORMASYON VE KODLAMA Seçmeli 3 - - 4
EEM739 Türkçe VERİ TABANLARI Seçmeli 3 - - 4
EEM740 Türkçe NESNELERE YÖNELİK YAZILIM Seçmeli 2 - - 3
EEM742 Türkçe KALİTE YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 2
EEM743 Türkçe GÖRSEL PROGRAMLAMA Seçmeli 2 - - 2
INS704 Türkçe MÜHENDİSLİK EKONOMİSİ Seçmeli 3 - - 3
MTH702 Türkçe KABLO ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 3 - - 5
MTH703 Türkçe RCoS++ İŞLETİM SİSTEMİ VE UYGULAMALARI Seçmeli 1 1 - 3
ADSL04 - ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL-001 Türkçe GÜNCEL EKONOMİK SORUNLAR-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-002 Türkçe SOSYO-KÜLTÜREL DEĞİŞİM VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-003 Türkçe TARLA BİTKİLERİNDE MODERN UYGULAMALAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-005 Türkçe ENDÜSTRİYEL KENEVİR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-006 Türkçe TARIM VE DOĞA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-007 Türkçe EKONOMİK GELİŞME VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-008 Türkçe HAYVANCILIKTA PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-009 Türkçe GİRİŞİMCİLİK-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-010 Türkçe GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU Seçmeli 2 - - 2
ADSL-011 Türkçe PARA TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-012 Türkçe ANADOLU KÜLTÜR TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-013 Türkçe ESKİ ÖNASYA'DA MİTOLOJİ VE İKONOGRAFİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-014 Türkçe ANTİK DÖNEM RESİM SANATI-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-015 Türkçe BİYOLOJİDE GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-017 Türkçe BİLİM TARİHİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-018 Türkçe FİZİK VE YAŞAM I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-019 Türkçe İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-020 Türkçe FOTOĞRAF TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-021 Türkçe DOĞAL AFETLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-022 Türkçe GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-023 Türkçe KUANTUM FİZİĞİ VE HAYAT Seçmeli 2 - - 2
ADSL-024 Türkçe GÜNEŞ ENERJİSİ VE TEKNOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-025 Türkçe FİZİKTE YENİ GELİŞMELER I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-027 Türkçe HAVA KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-028 Türkçe TEMEL LATİNCE-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-029 Türkçe TIBBİ JEOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-030 Türkçe IŞIK-MADDE ETKİLEŞİMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-031 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-032 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 2
ADSL-033 Türkçe YAŞAM BOYU SPOR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-034 Türkçe ÇOCUK VE OYUN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-035 Türkçe MEDENİ HUKUK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-037 Türkçe RUSÇA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-038 Türkçe SU KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-039 Türkçe KİMYA TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-040 Türkçe SOSYAL PSİKOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-041 Türkçe KENT JEOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-042 Türkçe DİNLERDE İBADET Seçmeli 2 - - 2
ADSL-045 Türkçe HADİS VE SÜNNETİN ÖNEMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-047 Türkçe İSLAM AHLAKI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-048 Türkçe TOHUMLUK ENDÜSTRİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-049 Türkçe ORGANİK TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-050 Türkçe TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-051 Türkçe ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-052 Türkçe AKADEMİK GİRİŞİMCİLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-053 Türkçe HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-054 Türkçe REKLAM VE BİLİNÇALTI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-055 Türkçe TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-056 Türkçe PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞI GÜÇLENDİRME Seçmeli 2 - - 2
ADSL-057 Türkçe YAŞLANMAK VE YAŞLILIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-058 Türkçe HASTALIK BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-059 Türkçe İLK YARDIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-060 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-061 Türkçe AİLE SAĞLIĞI VE DANIŞMANLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-062 Türkçe İLAÇ KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-063 Türkçe YAŞAMDA ORGANİK KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-064 Türkçe SANAT VE KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-065 Türkçe GÜNLÜK YAŞAMDA KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-066 Türkçe DEPREM VE İNSAN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-067 Türkçe SÜS TAŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-068 Türkçe HOBİ AMAÇLI SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-069 Türkçe EGZOTİK MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-070 Türkçe İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA ARZ GÜVENLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-071 Türkçe ÇİM ALAN TESİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-072 Türkçe HOBİ AMAÇLI MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-073 Türkçe TEMEL TARIM TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-074 Türkçe SAKSIDA ÇİÇEK YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-075 Türkçe SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-076 Türkçe BAHÇE SANATI VE PEYZAJ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-077 Türkçe ÇİÇEK BAKIMI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-078 Türkçe HOBİ SEBZECİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-079 Türkçe ŞİFALI MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-080 Türkçe PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-081 Türkçe DİNLER VE SEMBOLLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-082 Türkçe AĞ TEMELLERİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-084 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-II Seçmeli 2 - - 2
ADSL-085 Türkçe MUKADDES KİTABIMIZ KUR'AN-I KERİM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-086 Türkçe HOBİ BALIKÇILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-087 Türkçe YEŞİL KİMYA VE TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-088 Türkçe Gelışımın Dını ve Ahlakı Boyutları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-089 Türkçe Rus Edebıyatı Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-090 Türkçe Stress ve Öfke Kontrolü Seçmeli 2 - - 2
ADSL-091 Türkçe AB Gençlık Proje Fırsatları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-092 Türkçe Fransızca Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-093 Türkçe Balkon ve Teraslarda Çılek Yetıştırıcılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-094 Türkçe Permakültür Bahçecılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-095 Türkçe İlaç Bıtkılerın Etken Maddelerı ve Kullanımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-096 Türkçe Beslenme ve Su Ürünlerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-097 Türkçe Sürdürülebılır Hayvancılık ve İklım Değışıklığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-098 Türkçe Anadolu Türk Mımarlık Tarıhı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-099 Türkçe Kıtap Okuma ve Yorumlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-100 Türkçe Temel Yoga Pratığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-101 Türkçe Bılımsel Muhakeme Becerılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-102 Türkçe Afet Yönetımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-103 Türkçe Küresel İklım Değışıklığı Farkındalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-104 Türkçe Sanat Etkınlıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-106 Türkçe Görgü Kuralları ve Protokol Seçmeli 2 - - 2
ADSL-110 Türkçe Oryantırıng Seçmeli 2 - - 2
ADSL-111 Türkçe Beden Eğıtımı ve Spor Seçmeli 2 - - 2
ADSL-112 Türkçe Doğada Yaşam ve Hayatta Kalma Seçmeli 2 - - 2
ADSL-113 Türkçe Araç Arızaları ve Bakımları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-114 Türkçe Günümüz Türk Halkları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-115 Türkçe Yozgat’ın Tarıhı Yerlerı ve Yapıları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-116 Türkçe Fınansal Okuryazarlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-117 Türkçe Satış ve İkna Teknıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-118 Türkçe Alternatıf Enerjı Bıtkılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-119 Türkçe Sanat Terapısı Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-120 Türkçe Keçe Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-121 Türkçe Hat Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-122 Türkçe Güzel Sanatlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-123 Türkçe Mınyatür Seçmeli 2 - - 2
ADSL-124 Türkçe Tarımda Enerjı ve Sürdürülebılırlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-125 Türkçe Bılgısayar Desteklı Tasarım (Solıdworks Eğıtımı) Seçmeli 2 - - 2
ADSL-126 Türkçe Bılgısayar Desteklı AutoCAD Katı Modelleme Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-127 Türkçe Motor ve Araç Teknolojısı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-128 Türkçe Olay Yerı Yönetımı ve Planlanması Seçmeli 2 - - 2
ADSL-129 Türkçe Afetlerde Salgın hastalıklar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-130 Türkçe Makıne ve Tezgâhlarda İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-131 Türkçe Yapı İşlerınde İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-132 Türkçe Dıjıtal Pazarlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-133 Türkçe Genel ve Tarımsal Kooperatıfçılık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-134 Türkçe Sağlıkta Hıdroterapı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-135 Türkçe Kanser Hastalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-136 Türkçe İşaret Dılı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-137 Türkçe Sağlık hızmetlerınde araştırma, ınceleme ve değerlendırme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-138 Türkçe Tıbbı cıhaz ve malzemelerın tanıtımı ve uygulama sahaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-139 Türkçe Sağlık bılımınde ve yönetımınde etık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-140 Türkçe İçılebılır Su Kaynakları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-141 Türkçe Uyuşturucu ıle Mücadele   Seçmeli 2 - - 2
ADSL-142 Türkçe Beslenme Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 2
ADSL-143 Türkçe Hıbrıt ve Elektrıklı Taşıtlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-144 Türkçe Depreme Karşı Dayanıklı Evler Seçmeli 2 - - 2
ADSL-145 Türkçe Osmanlı Türkçesıne Gırış Seçmeli 2 - - 2
ADSL-147 Türkçe Hastalıklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-148 Türkçe Özel Gereksınımlı Çocuklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-149 Türkçe Yaşam Boyu Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-150 Türkçe Fızıksel Aktıvıte ve Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-153 Türkçe YAĞLI TOHUMLU BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-154 Türkçe UÇUCU YAĞLAR VE KULLANIM ALANLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-155 Türkçe BİTKİSEL YAĞLARIN ENDÜSTRİYEL KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-156 Türkçe KRONİK HASTALIKLARDA EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-157 Türkçe BEL VE BOYUN SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-159 Türkçe GÖZ SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-160 Türkçe TEMEL ALMANCA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-161 Türkçe KANSERDE GEN TERAPİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-162 Türkçe HÜCRE ÖLÜM MEKANİZMALARI VE YOLLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-163 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-164 Türkçe SAĞLIKLI YAŞAM DİNAMİKLERİ GELİŞTİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-165 Türkçe TEMEL LABORATUVAR TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-166 Türkçe SAĞLIK HİZMETLERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-169 Türkçe TEMEL JAPONCA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-170 Türkçe HELAL SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-172 Türkçe TÜRK MUTFAK TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-174 Türkçe DİKKAT KAVRAMI VE SAĞLIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-175 Türkçe HARİTA BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-176 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA TEKNİKLERİ VE CBS Seçmeli 2 - - 2
TSD002 - TEKNİK SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
BMH362 Türkçe GÖMÜLÜ SİSTEMLER Seçmeli 3 - - 4
BMH472 Türkçe BİLGİSAYAR MİMARİSİ Seçmeli 3 - - 4
BMH701 Türkçe GÖRÜNTÜ İŞLEMEYE GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH702 Türkçe ÖRÜNTÜ TANIMAYA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH704 Türkçe OPTİMİZASYON TEKNİKLERİ Seçmeli 3 - - 5
BMH705 Türkçe BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİN TEMELLERİ Seçmeli 3 - - 5
BMH706 Türkçe BULANIK MANTIĞA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH707 Türkçe SAYISAL İŞARET İŞLEME Seçmeli 3 - - 4
EEM701 Türkçe LİNEER OLMAYAN DEVRELER VE SİSTEMLER Seçmeli 3 - - 4
EEM702 Türkçe ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK Seçmeli 3 - - 5
EEM703 Türkçe PROGRAMLANABİLİR LOJİK ELEMANLARA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
EEM704 Türkçe VERİ HABERLEŞMESİ Seçmeli 3 - - 5
EEM705 Türkçe ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ Seçmeli 3 - - 5
EEM706 Türkçe ELEKTROMEKANİK KUMANDA SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM707 Türkçe GÜÇ ELEKTRONİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM709 Türkçe KABLOSUZ HABERLEŞME Seçmeli 3 - - 5
EEM711 Türkçe TESİS ORGANİZASYONU Seçmeli 3 - - 3
EEM712 Türkçe YÜKSEK GERİLİM TEKNİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM714 Türkçe VLSI TASARIMINA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 4
EEM715 Türkçe ANALOG TÜMDEVRE TASARIMI Seçmeli 3 - - 5
EEM717 Türkçe OPTOELEKTRONİK Seçmeli 3 - - 5
EEM718 Türkçe GÜÇ KALİTESİ Seçmeli 3 - - 3
EEM719 Türkçe FİBER OPTİK Seçmeli 3 - - 5
EEM720 Türkçe ENSTRÜMANTASYON ELEKTRONİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM721 Türkçe SAYISAL HABERLEŞME Seçmeli 3 - - 5
EEM722 Türkçe ELEKTROMANYETİK UYUMLULUK Seçmeli 3 - - 5
EEM723 Türkçe MİKRODALGA TEORİSİ Seçmeli 3 - - 5
EEM724 Türkçe YAPAY SİNİR AĞLARINA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
EEM725 Türkçe ELEKTRİK TESİSLERİ VE PROJE Seçmeli 3 - - 5
EEM726 Türkçe AYDINLATMA TEKNİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM727 Türkçe MİKRODALGA DEVRELERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM728 Türkçe İLETİM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM729 Türkçe DAĞITIM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM730 Türkçe GÜÇ SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM731 Türkçe İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA Seçmeli 3 - - 3
EEM732 Türkçe MATLAB'A GİRİŞ VE UYGULAMALARI Seçmeli 3 - - 5
EEM734 Türkçe ELEKTRİKLİ ARAÇ TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM735 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA Seçmeli 3 - - 5
EEM736 Türkçe WEB TABANLI PROGRAMLAMA Seçmeli 3 - - 4
EEM737 Türkçe İŞLETİM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 4
EEM738 Türkçe ENFORMASYON VE KODLAMA Seçmeli 3 - - 4
EEM739 Türkçe VERİ TABANLARI Seçmeli 3 - - 4
EEM740 Türkçe NESNELERE YÖNELİK YAZILIM Seçmeli 2 - - 3
EEM742 Türkçe KALİTE YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 2
EEM743 Türkçe GÖRSEL PROGRAMLAMA Seçmeli 2 - - 2
INS704 Türkçe MÜHENDİSLİK EKONOMİSİ Seçmeli 3 - - 3
MTH702 Türkçe KABLO ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 3 - - 5
MTH703 Türkçe RCoS++ İŞLETİM SİSTEMİ VE UYGULAMALARI Seçmeli 1 1 - 3
ADSL05 - ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL-001 Türkçe GÜNCEL EKONOMİK SORUNLAR-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-002 Türkçe SOSYO-KÜLTÜREL DEĞİŞİM VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-003 Türkçe TARLA BİTKİLERİNDE MODERN UYGULAMALAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-005 Türkçe ENDÜSTRİYEL KENEVİR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-006 Türkçe TARIM VE DOĞA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-007 Türkçe EKONOMİK GELİŞME VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-008 Türkçe HAYVANCILIKTA PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-009 Türkçe GİRİŞİMCİLİK-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-010 Türkçe GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU Seçmeli 2 - - 2
ADSL-011 Türkçe PARA TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-012 Türkçe ANADOLU KÜLTÜR TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-013 Türkçe ESKİ ÖNASYA'DA MİTOLOJİ VE İKONOGRAFİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-014 Türkçe ANTİK DÖNEM RESİM SANATI-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-015 Türkçe BİYOLOJİDE GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-017 Türkçe BİLİM TARİHİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-018 Türkçe FİZİK VE YAŞAM I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-019 Türkçe İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-020 Türkçe FOTOĞRAF TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-021 Türkçe DOĞAL AFETLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-022 Türkçe GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-023 Türkçe KUANTUM FİZİĞİ VE HAYAT Seçmeli 2 - - 2
ADSL-024 Türkçe GÜNEŞ ENERJİSİ VE TEKNOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-025 Türkçe FİZİKTE YENİ GELİŞMELER I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-027 Türkçe HAVA KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-028 Türkçe TEMEL LATİNCE-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-029 Türkçe TIBBİ JEOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-030 Türkçe IŞIK-MADDE ETKİLEŞİMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-031 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-032 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 2
ADSL-033 Türkçe YAŞAM BOYU SPOR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-034 Türkçe ÇOCUK VE OYUN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-035 Türkçe MEDENİ HUKUK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-037 Türkçe RUSÇA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-038 Türkçe SU KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-039 Türkçe KİMYA TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-040 Türkçe SOSYAL PSİKOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-041 Türkçe KENT JEOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-042 Türkçe DİNLERDE İBADET Seçmeli 2 - - 2
ADSL-045 Türkçe HADİS VE SÜNNETİN ÖNEMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-047 Türkçe İSLAM AHLAKI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-048 Türkçe TOHUMLUK ENDÜSTRİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-049 Türkçe ORGANİK TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-050 Türkçe TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-051 Türkçe ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-052 Türkçe AKADEMİK GİRİŞİMCİLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-053 Türkçe HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-054 Türkçe REKLAM VE BİLİNÇALTI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-055 Türkçe TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-056 Türkçe PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞI GÜÇLENDİRME Seçmeli 2 - - 2
ADSL-057 Türkçe YAŞLANMAK VE YAŞLILIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-058 Türkçe HASTALIK BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-059 Türkçe İLK YARDIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-060 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-061 Türkçe AİLE SAĞLIĞI VE DANIŞMANLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-062 Türkçe İLAÇ KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-063 Türkçe YAŞAMDA ORGANİK KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-064 Türkçe SANAT VE KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-065 Türkçe GÜNLÜK YAŞAMDA KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-066 Türkçe DEPREM VE İNSAN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-067 Türkçe SÜS TAŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-068 Türkçe HOBİ AMAÇLI SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-069 Türkçe EGZOTİK MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-070 Türkçe İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA ARZ GÜVENLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-071 Türkçe ÇİM ALAN TESİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-072 Türkçe HOBİ AMAÇLI MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-073 Türkçe TEMEL TARIM TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-074 Türkçe SAKSIDA ÇİÇEK YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-075 Türkçe SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-076 Türkçe BAHÇE SANATI VE PEYZAJ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-077 Türkçe ÇİÇEK BAKIMI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-078 Türkçe HOBİ SEBZECİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-079 Türkçe ŞİFALI MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-080 Türkçe PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-081 Türkçe DİNLER VE SEMBOLLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-082 Türkçe AĞ TEMELLERİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-084 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-II Seçmeli 2 - - 2
ADSL-085 Türkçe MUKADDES KİTABIMIZ KUR'AN-I KERİM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-086 Türkçe HOBİ BALIKÇILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-087 Türkçe YEŞİL KİMYA VE TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-088 Türkçe Gelışımın Dını ve Ahlakı Boyutları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-089 Türkçe Rus Edebıyatı Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-090 Türkçe Stress ve Öfke Kontrolü Seçmeli 2 - - 2
ADSL-091 Türkçe AB Gençlık Proje Fırsatları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-092 Türkçe Fransızca Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-093 Türkçe Balkon ve Teraslarda Çılek Yetıştırıcılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-094 Türkçe Permakültür Bahçecılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-095 Türkçe İlaç Bıtkılerın Etken Maddelerı ve Kullanımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-096 Türkçe Beslenme ve Su Ürünlerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-097 Türkçe Sürdürülebılır Hayvancılık ve İklım Değışıklığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-098 Türkçe Anadolu Türk Mımarlık Tarıhı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-099 Türkçe Kıtap Okuma ve Yorumlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-100 Türkçe Temel Yoga Pratığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-101 Türkçe Bılımsel Muhakeme Becerılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-102 Türkçe Afet Yönetımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-103 Türkçe Küresel İklım Değışıklığı Farkındalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-104 Türkçe Sanat Etkınlıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-106 Türkçe Görgü Kuralları ve Protokol Seçmeli 2 - - 2
ADSL-110 Türkçe Oryantırıng Seçmeli 2 - - 2
ADSL-111 Türkçe Beden Eğıtımı ve Spor Seçmeli 2 - - 2
ADSL-112 Türkçe Doğada Yaşam ve Hayatta Kalma Seçmeli 2 - - 2
ADSL-113 Türkçe Araç Arızaları ve Bakımları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-114 Türkçe Günümüz Türk Halkları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-115 Türkçe Yozgat’ın Tarıhı Yerlerı ve Yapıları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-116 Türkçe Fınansal Okuryazarlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-117 Türkçe Satış ve İkna Teknıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-118 Türkçe Alternatıf Enerjı Bıtkılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-119 Türkçe Sanat Terapısı Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-120 Türkçe Keçe Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-121 Türkçe Hat Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-122 Türkçe Güzel Sanatlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-123 Türkçe Mınyatür Seçmeli 2 - - 2
ADSL-124 Türkçe Tarımda Enerjı ve Sürdürülebılırlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-125 Türkçe Bılgısayar Desteklı Tasarım (Solıdworks Eğıtımı) Seçmeli 2 - - 2
ADSL-126 Türkçe Bılgısayar Desteklı AutoCAD Katı Modelleme Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-127 Türkçe Motor ve Araç Teknolojısı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-128 Türkçe Olay Yerı Yönetımı ve Planlanması Seçmeli 2 - - 2
ADSL-129 Türkçe Afetlerde Salgın hastalıklar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-130 Türkçe Makıne ve Tezgâhlarda İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-131 Türkçe Yapı İşlerınde İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-132 Türkçe Dıjıtal Pazarlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-133 Türkçe Genel ve Tarımsal Kooperatıfçılık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-134 Türkçe Sağlıkta Hıdroterapı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-135 Türkçe Kanser Hastalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-136 Türkçe İşaret Dılı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-137 Türkçe Sağlık hızmetlerınde araştırma, ınceleme ve değerlendırme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-138 Türkçe Tıbbı cıhaz ve malzemelerın tanıtımı ve uygulama sahaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-139 Türkçe Sağlık bılımınde ve yönetımınde etık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-140 Türkçe İçılebılır Su Kaynakları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-141 Türkçe Uyuşturucu ıle Mücadele   Seçmeli 2 - - 2
ADSL-142 Türkçe Beslenme Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 2
ADSL-143 Türkçe Hıbrıt ve Elektrıklı Taşıtlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-144 Türkçe Depreme Karşı Dayanıklı Evler Seçmeli 2 - - 2
ADSL-145 Türkçe Osmanlı Türkçesıne Gırış Seçmeli 2 - - 2
ADSL-147 Türkçe Hastalıklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-148 Türkçe Özel Gereksınımlı Çocuklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-149 Türkçe Yaşam Boyu Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-150 Türkçe Fızıksel Aktıvıte ve Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-153 Türkçe YAĞLI TOHUMLU BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-154 Türkçe UÇUCU YAĞLAR VE KULLANIM ALANLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-155 Türkçe BİTKİSEL YAĞLARIN ENDÜSTRİYEL KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-156 Türkçe KRONİK HASTALIKLARDA EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-157 Türkçe BEL VE BOYUN SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-159 Türkçe GÖZ SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-160 Türkçe TEMEL ALMANCA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-161 Türkçe KANSERDE GEN TERAPİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-162 Türkçe HÜCRE ÖLÜM MEKANİZMALARI VE YOLLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-163 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-164 Türkçe SAĞLIKLI YAŞAM DİNAMİKLERİ GELİŞTİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-165 Türkçe TEMEL LABORATUVAR TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-166 Türkçe SAĞLIK HİZMETLERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-169 Türkçe TEMEL JAPONCA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-170 Türkçe HELAL SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-172 Türkçe TÜRK MUTFAK TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-174 Türkçe DİKKAT KAVRAMI VE SAĞLIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-175 Türkçe HARİTA BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-176 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA TEKNİKLERİ VE CBS Seçmeli 2 - - 2
TSD003 - TEKNİK SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
BMH362 Türkçe GÖMÜLÜ SİSTEMLER Seçmeli 3 - - 4
BMH472 Türkçe BİLGİSAYAR MİMARİSİ Seçmeli 3 - - 4
BMH701 Türkçe GÖRÜNTÜ İŞLEMEYE GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH702 Türkçe ÖRÜNTÜ TANIMAYA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH704 Türkçe OPTİMİZASYON TEKNİKLERİ Seçmeli 3 - - 5
BMH705 Türkçe BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİN TEMELLERİ Seçmeli 3 - - 5
BMH706 Türkçe BULANIK MANTIĞA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH707 Türkçe SAYISAL İŞARET İŞLEME Seçmeli 3 - - 4
EEM701 Türkçe LİNEER OLMAYAN DEVRELER VE SİSTEMLER Seçmeli 3 - - 4
EEM702 Türkçe ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK Seçmeli 3 - - 5
EEM703 Türkçe PROGRAMLANABİLİR LOJİK ELEMANLARA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
EEM704 Türkçe VERİ HABERLEŞMESİ Seçmeli 3 - - 5
EEM705 Türkçe ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ Seçmeli 3 - - 5
EEM706 Türkçe ELEKTROMEKANİK KUMANDA SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM707 Türkçe GÜÇ ELEKTRONİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM709 Türkçe KABLOSUZ HABERLEŞME Seçmeli 3 - - 5
EEM711 Türkçe TESİS ORGANİZASYONU Seçmeli 3 - - 3
EEM712 Türkçe YÜKSEK GERİLİM TEKNİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM714 Türkçe VLSI TASARIMINA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 4
EEM715 Türkçe ANALOG TÜMDEVRE TASARIMI Seçmeli 3 - - 5
EEM717 Türkçe OPTOELEKTRONİK Seçmeli 3 - - 5
EEM718 Türkçe GÜÇ KALİTESİ Seçmeli 3 - - 3
EEM719 Türkçe FİBER OPTİK Seçmeli 3 - - 5
EEM720 Türkçe ENSTRÜMANTASYON ELEKTRONİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM721 Türkçe SAYISAL HABERLEŞME Seçmeli 3 - - 5
EEM722 Türkçe ELEKTROMANYETİK UYUMLULUK Seçmeli 3 - - 5
EEM723 Türkçe MİKRODALGA TEORİSİ Seçmeli 3 - - 5
EEM724 Türkçe YAPAY SİNİR AĞLARINA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
EEM725 Türkçe ELEKTRİK TESİSLERİ VE PROJE Seçmeli 3 - - 5
EEM726 Türkçe AYDINLATMA TEKNİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM727 Türkçe MİKRODALGA DEVRELERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM728 Türkçe İLETİM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM729 Türkçe DAĞITIM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM730 Türkçe GÜÇ SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM731 Türkçe İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA Seçmeli 3 - - 3
EEM732 Türkçe MATLAB'A GİRİŞ VE UYGULAMALARI Seçmeli 3 - - 5
EEM734 Türkçe ELEKTRİKLİ ARAÇ TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM735 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA Seçmeli 3 - - 5
EEM736 Türkçe WEB TABANLI PROGRAMLAMA Seçmeli 3 - - 4
EEM737 Türkçe İŞLETİM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 4
EEM738 Türkçe ENFORMASYON VE KODLAMA Seçmeli 3 - - 4
EEM739 Türkçe VERİ TABANLARI Seçmeli 3 - - 4
EEM740 Türkçe NESNELERE YÖNELİK YAZILIM Seçmeli 2 - - 3
EEM742 Türkçe KALİTE YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 2
EEM743 Türkçe GÖRSEL PROGRAMLAMA Seçmeli 2 - - 2
INS704 Türkçe MÜHENDİSLİK EKONOMİSİ Seçmeli 3 - - 3
MTH702 Türkçe KABLO ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 3 - - 5
MTH703 Türkçe RCoS++ İŞLETİM SİSTEMİ VE UYGULAMALARI Seçmeli 1 1 - 3
ADSL06 - ALAN DIŞI SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
ADSL-001 Türkçe GÜNCEL EKONOMİK SORUNLAR-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-002 Türkçe SOSYO-KÜLTÜREL DEĞİŞİM VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-003 Türkçe TARLA BİTKİLERİNDE MODERN UYGULAMALAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-005 Türkçe ENDÜSTRİYEL KENEVİR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-006 Türkçe TARIM VE DOĞA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-007 Türkçe EKONOMİK GELİŞME VE TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-008 Türkçe HAYVANCILIKTA PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-009 Türkçe GİRİŞİMCİLİK-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-010 Türkçe GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU Seçmeli 2 - - 2
ADSL-011 Türkçe PARA TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-012 Türkçe ANADOLU KÜLTÜR TARİHİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-013 Türkçe ESKİ ÖNASYA'DA MİTOLOJİ VE İKONOGRAFİ-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-014 Türkçe ANTİK DÖNEM RESİM SANATI-1 Seçmeli 2 - - 2
ADSL-015 Türkçe BİYOLOJİDE GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-017 Türkçe BİLİM TARİHİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-018 Türkçe FİZİK VE YAŞAM I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-019 Türkçe İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞ SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-020 Türkçe FOTOĞRAF TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-021 Türkçe DOĞAL AFETLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-022 Türkçe GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-023 Türkçe KUANTUM FİZİĞİ VE HAYAT Seçmeli 2 - - 2
ADSL-024 Türkçe GÜNEŞ ENERJİSİ VE TEKNOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-025 Türkçe FİZİKTE YENİ GELİŞMELER I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-027 Türkçe HAVA KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-028 Türkçe TEMEL LATİNCE-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-029 Türkçe TIBBİ JEOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-030 Türkçe IŞIK-MADDE ETKİLEŞİMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-031 Türkçe GRUP DİNAMİĞİ VE LİDERLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-032 Türkçe REKREASYON Seçmeli 2 - - 2
ADSL-033 Türkçe YAŞAM BOYU SPOR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-034 Türkçe ÇOCUK VE OYUN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-035 Türkçe MEDENİ HUKUK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-037 Türkçe RUSÇA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-038 Türkçe SU KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-039 Türkçe KİMYA TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-040 Türkçe SOSYAL PSİKOLOJİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-041 Türkçe KENT JEOLOJİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-042 Türkçe DİNLERDE İBADET Seçmeli 2 - - 2
ADSL-045 Türkçe HADİS VE SÜNNETİN ÖNEMİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-047 Türkçe İSLAM AHLAKI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-048 Türkçe TOHUMLUK ENDÜSTRİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-049 Türkçe ORGANİK TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-050 Türkçe TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-051 Türkçe ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-052 Türkçe AKADEMİK GİRİŞİMCİLİK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-053 Türkçe HALKLA İLİŞKİLER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-054 Türkçe REKLAM VE BİLİNÇALTI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-055 Türkçe TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-056 Türkçe PSİKOLOJİK SAĞLAMLIĞI GÜÇLENDİRME Seçmeli 2 - - 2
ADSL-057 Türkçe YAŞLANMAK VE YAŞLILIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-058 Türkçe HASTALIK BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-059 Türkçe İLK YARDIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-060 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-061 Türkçe AİLE SAĞLIĞI VE DANIŞMANLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-062 Türkçe İLAÇ KİMYASI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-063 Türkçe YAŞAMDA ORGANİK KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-064 Türkçe SANAT VE KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-065 Türkçe GÜNLÜK YAŞAMDA KİMYA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-066 Türkçe DEPREM VE İNSAN Seçmeli 2 - - 2
ADSL-067 Türkçe SÜS TAŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-068 Türkçe HOBİ AMAÇLI SÜS BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-069 Türkçe EGZOTİK MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-070 Türkçe İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA ARZ GÜVENLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-071 Türkçe ÇİM ALAN TESİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-072 Türkçe HOBİ AMAÇLI MEYVE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-073 Türkçe TEMEL TARIM TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-074 Türkçe SAKSIDA ÇİÇEK YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-075 Türkçe SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-076 Türkçe BAHÇE SANATI VE PEYZAJ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-077 Türkçe ÇİÇEK BAKIMI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-078 Türkçe HOBİ SEBZECİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-079 Türkçe ŞİFALI MEYVELER Seçmeli 2 - - 2
ADSL-080 Türkçe PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-081 Türkçe DİNLER VE SEMBOLLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-082 Türkçe AĞ TEMELLERİ I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-084 Türkçe TAMAMLAYICI VE ALTERNATİF TEDAVİ UYGULAMALAR-II Seçmeli 2 - - 2
ADSL-085 Türkçe MUKADDES KİTABIMIZ KUR'AN-I KERİM Seçmeli 2 - - 2
ADSL-086 Türkçe HOBİ BALIKÇILIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-087 Türkçe YEŞİL KİMYA VE TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-088 Türkçe Gelışımın Dını ve Ahlakı Boyutları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-089 Türkçe Rus Edebıyatı Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-090 Türkçe Stress ve Öfke Kontrolü Seçmeli 2 - - 2
ADSL-091 Türkçe AB Gençlık Proje Fırsatları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-092 Türkçe Fransızca Okumaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-093 Türkçe Balkon ve Teraslarda Çılek Yetıştırıcılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-094 Türkçe Permakültür Bahçecılığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-095 Türkçe İlaç Bıtkılerın Etken Maddelerı ve Kullanımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-096 Türkçe Beslenme ve Su Ürünlerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-097 Türkçe Sürdürülebılır Hayvancılık ve İklım Değışıklığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-098 Türkçe Anadolu Türk Mımarlık Tarıhı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-099 Türkçe Kıtap Okuma ve Yorumlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-100 Türkçe Temel Yoga Pratığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-101 Türkçe Bılımsel Muhakeme Becerılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-102 Türkçe Afet Yönetımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-103 Türkçe Küresel İklım Değışıklığı Farkındalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-104 Türkçe Sanat Etkınlıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-106 Türkçe Görgü Kuralları ve Protokol Seçmeli 2 - - 2
ADSL-110 Türkçe Oryantırıng Seçmeli 2 - - 2
ADSL-111 Türkçe Beden Eğıtımı ve Spor Seçmeli 2 - - 2
ADSL-112 Türkçe Doğada Yaşam ve Hayatta Kalma Seçmeli 2 - - 2
ADSL-113 Türkçe Araç Arızaları ve Bakımları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-114 Türkçe Günümüz Türk Halkları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-115 Türkçe Yozgat’ın Tarıhı Yerlerı ve Yapıları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-116 Türkçe Fınansal Okuryazarlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-117 Türkçe Satış ve İkna Teknıklerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-118 Türkçe Alternatıf Enerjı Bıtkılerı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-119 Türkçe Sanat Terapısı Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-120 Türkçe Keçe Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-121 Türkçe Hat Sanatı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-122 Türkçe Güzel Sanatlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-123 Türkçe Mınyatür Seçmeli 2 - - 2
ADSL-124 Türkçe Tarımda Enerjı ve Sürdürülebılırlık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-125 Türkçe Bılgısayar Desteklı Tasarım (Solıdworks Eğıtımı) Seçmeli 2 - - 2
ADSL-126 Türkçe Bılgısayar Desteklı AutoCAD Katı Modelleme Eğıtımı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-127 Türkçe Motor ve Araç Teknolojısı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-128 Türkçe Olay Yerı Yönetımı ve Planlanması Seçmeli 2 - - 2
ADSL-129 Türkçe Afetlerde Salgın hastalıklar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-130 Türkçe Makıne ve Tezgâhlarda İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-131 Türkçe Yapı İşlerınde İSG Seçmeli 2 - - 2
ADSL-132 Türkçe Dıjıtal Pazarlama Seçmeli 2 - - 2
ADSL-133 Türkçe Genel ve Tarımsal Kooperatıfçılık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-134 Türkçe Sağlıkta Hıdroterapı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-135 Türkçe Kanser Hastalığı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-136 Türkçe İşaret Dılı Seçmeli 2 - - 2
ADSL-137 Türkçe Sağlık hızmetlerınde araştırma, ınceleme ve değerlendırme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-138 Türkçe Tıbbı cıhaz ve malzemelerın tanıtımı ve uygulama sahaları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-139 Türkçe Sağlık bılımınde ve yönetımınde etık Seçmeli 2 - - 2
ADSL-140 Türkçe İçılebılır Su Kaynakları Seçmeli 2 - - 2
ADSL-141 Türkçe Uyuşturucu ıle Mücadele   Seçmeli 2 - - 2
ADSL-142 Türkçe Beslenme Bıyokımyası Seçmeli 2 - - 2
ADSL-143 Türkçe Hıbrıt ve Elektrıklı Taşıtlar Seçmeli 2 - - 2
ADSL-144 Türkçe Depreme Karşı Dayanıklı Evler Seçmeli 2 - - 2
ADSL-145 Türkçe Osmanlı Türkçesıne Gırış Seçmeli 2 - - 2
ADSL-147 Türkçe Hastalıklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-148 Türkçe Özel Gereksınımlı Çocuklarda Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-149 Türkçe Yaşam Boyu Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-150 Türkçe Fızıksel Aktıvıte ve Beslenme Seçmeli 2 - - 2
ADSL-153 Türkçe YAĞLI TOHUMLU BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-154 Türkçe UÇUCU YAĞLAR VE KULLANIM ALANLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-155 Türkçe BİTKİSEL YAĞLARIN ENDÜSTRİYEL KULLANIMI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-156 Türkçe KRONİK HASTALIKLARDA EGZERSİZ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-157 Türkçe BEL VE BOYUN SAĞLIĞI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-159 Türkçe GÖZ SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-160 Türkçe TEMEL ALMANCA Seçmeli 2 - - 2
ADSL-161 Türkçe KANSERDE GEN TERAPİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-162 Türkçe HÜCRE ÖLÜM MEKANİZMALARI VE YOLLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-163 Türkçe ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GÜNCEL KONULAR Seçmeli 2 - - 2
ADSL-164 Türkçe SAĞLIKLI YAŞAM DİNAMİKLERİ GELİŞTİRİLMESİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-165 Türkçe TEMEL LABORATUVAR TEKNİKLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-166 Türkçe SAĞLIK HİZMETLERİNDE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI Seçmeli 2 - - 2
ADSL-169 Türkçe TEMEL JAPONCA I Seçmeli 2 - - 2
ADSL-170 Türkçe HELAL SERTİFİKASYON SİSTEMLERİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-172 Türkçe TÜRK MUTFAK TARİHİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-174 Türkçe DİKKAT KAVRAMI VE SAĞLIK Seçmeli 2 - - 2
ADSL-175 Türkçe HARİTA BİLGİSİ Seçmeli 2 - - 2
ADSL-176 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA TEKNİKLERİ VE CBS Seçmeli 2 - - 2
TSD004 - TEKNİK SEÇMELİ DERS
Ders Kodu Dersin Sunulduğu Dil Ders Adı Ders Türü D U L AKTS Rapor
BMH362 Türkçe GÖMÜLÜ SİSTEMLER Seçmeli 3 - - 4
BMH472 Türkçe BİLGİSAYAR MİMARİSİ Seçmeli 3 - - 4
BMH701 Türkçe GÖRÜNTÜ İŞLEMEYE GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH702 Türkçe ÖRÜNTÜ TANIMAYA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH704 Türkçe OPTİMİZASYON TEKNİKLERİ Seçmeli 3 - - 5
BMH705 Türkçe BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİN TEMELLERİ Seçmeli 3 - - 5
BMH706 Türkçe BULANIK MANTIĞA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
BMH707 Türkçe SAYISAL İŞARET İŞLEME Seçmeli 3 - - 4
EEM701 Türkçe LİNEER OLMAYAN DEVRELER VE SİSTEMLER Seçmeli 3 - - 4
EEM702 Türkçe ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK Seçmeli 3 - - 5
EEM703 Türkçe PROGRAMLANABİLİR LOJİK ELEMANLARA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
EEM704 Türkçe VERİ HABERLEŞMESİ Seçmeli 3 - - 5
EEM705 Türkçe ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ Seçmeli 3 - - 5
EEM706 Türkçe ELEKTROMEKANİK KUMANDA SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM707 Türkçe GÜÇ ELEKTRONİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM709 Türkçe KABLOSUZ HABERLEŞME Seçmeli 3 - - 5
EEM711 Türkçe TESİS ORGANİZASYONU Seçmeli 3 - - 3
EEM712 Türkçe YÜKSEK GERİLİM TEKNİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM714 Türkçe VLSI TASARIMINA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 4
EEM715 Türkçe ANALOG TÜMDEVRE TASARIMI Seçmeli 3 - - 5
EEM717 Türkçe OPTOELEKTRONİK Seçmeli 3 - - 5
EEM718 Türkçe GÜÇ KALİTESİ Seçmeli 3 - - 3
EEM719 Türkçe FİBER OPTİK Seçmeli 3 - - 5
EEM720 Türkçe ENSTRÜMANTASYON ELEKTRONİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM721 Türkçe SAYISAL HABERLEŞME Seçmeli 3 - - 5
EEM722 Türkçe ELEKTROMANYETİK UYUMLULUK Seçmeli 3 - - 5
EEM723 Türkçe MİKRODALGA TEORİSİ Seçmeli 3 - - 5
EEM724 Türkçe YAPAY SİNİR AĞLARINA GİRİŞ Seçmeli 3 - - 5
EEM725 Türkçe ELEKTRİK TESİSLERİ VE PROJE Seçmeli 3 - - 5
EEM726 Türkçe AYDINLATMA TEKNİĞİ Seçmeli 3 - - 5
EEM727 Türkçe MİKRODALGA DEVRELERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM728 Türkçe İLETİM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM729 Türkçe DAĞITIM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM730 Türkçe GÜÇ SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM731 Türkçe İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA Seçmeli 3 - - 3
EEM732 Türkçe MATLAB'A GİRİŞ VE UYGULAMALARI Seçmeli 3 - - 5
EEM734 Türkçe ELEKTRİKLİ ARAÇ TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 3 - - 5
EEM735 Türkçe UZAKTAN ALGILAMA Seçmeli 3 - - 5
EEM736 Türkçe WEB TABANLI PROGRAMLAMA Seçmeli 3 - - 4
EEM737 Türkçe İŞLETİM SİSTEMLERİ Seçmeli 3 - - 4
EEM738 Türkçe ENFORMASYON VE KODLAMA Seçmeli 3 - - 4
EEM739 Türkçe VERİ TABANLARI Seçmeli 3 - - 4
EEM740 Türkçe NESNELERE YÖNELİK YAZILIM Seçmeli 2 - - 3
EEM742 Türkçe KALİTE YÖNETİMİ Seçmeli 2 - - 2
EEM743 Türkçe GÖRSEL PROGRAMLAMA Seçmeli 2 - - 2
INS704 Türkçe MÜHENDİSLİK EKONOMİSİ Seçmeli 3 - - 3
MTH702 Türkçe KABLO ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ Seçmeli 3 - - 5
MTH703 Türkçe RCoS++ İŞLETİM SİSTEMİ VE UYGULAMALARI Seçmeli 1 1 - 3